Alice Cehlin

Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av Alice - 7 augusti 2012 22:13

Stella reds också på travbanan och var rätt stel i början. Jag kämpade med öppna och skänkelvikningar och fick till slut henne dit jag ville. Det blev rätt mycket galoppjobb med öka och minska och hon var stark, grymt stark men jag gav mig inte och på slutet var hon så himla fin :) blev inga bilder eftersom jag red i spöregn!

Av Alice - 7 augusti 2012 22:13

Stella reds också på travbanan och var rätt stel i början. Jag kämpade med öppna och skänkelvikningar och fick till slut henne dit jag ville. Det blev rätt mycket galoppjobb med öka och minska och hon var stark, grymt stark men jag gav mig inte och på slutet var hon så himla fin :) blev inga bilder eftersom jag red i spöregn!

Av Alice - 7 augusti 2012 21:29

Idag var första gången jag red på travbanan med tappi och hon var rätt stressad men när hon insåg att jag bara skrittade och inte hade några krav blev hon lugn. Red totalt tre varv och hon var mjuk och följsam. Travade en hel del och hon är så trevlig att trava och saktar ner så fort man ber om det. Jag är iaf nöjd med henne och hennes utveckling.

Av Alice - 7 augusti 2012 15:30

På med myskläder fika i soffan och titta på när regnet öser ner usch.

Av Alice - 7 augusti 2012 14:08

Nu regnar det igen, jag blir galen av allt detta regnande. Stellas stråle mjukas upp och blir trasig igen, travbanan blir nog tillräcklig för henne idag och jag hoppas att det inte kommer mer regn idag så att den hinner torka lite. Jag har nog fel. Tappi borde också ridas iaf en runda i skogen och Olof får nog följa med som stöd idag när det både regnar och blåser. 


Jag var så huslig av mig idag och har fixat med tvätt och gjort pannkakor, fast om man frågar Beatrice säger hon nog mer pannkaksröra. Ja jag får uppenbarligen träna på det där med pannkakor. kan även passa på att säga att nu är det bara 3 dagar till vi åker till Ullared. Längtar!

 

Av Alice - 7 augusti 2012 13:57

Människor runt om i min närhet och som dessutom är lika gammal som jag och eller på sin höjd två är äldre håller som bäst på att bli gravida. Jag har nyss fyllt 19 år och oj är jag verkligen så gammal så att barn ska bli aktuellt? Jag känner mig mer som 15 år som är överlycklig för min häst, bor hemma, är beroende av mamma och pappa för att de lagar mat och jag går i skolan och jobbar. Nej jag är inte redo för mammarollen än. Alla mognar vi olika fort och alla ser inte barnfrågan som en självklarhet. 


Jag vill också ha barn men inte nu, jag behöver inte följa med strömmen men det känns konstigt att se folk som man gick i samma årskurs som helt plötsligt gravida och förlovade. Underbart men läskigt. Vi gick ju precis ut nian eller just det tog studenten var det ju. 


Jag vill nog inte se hela jorden innan jag skaffar barn eller ska göra allt som står på en "lista" innan jag skaffar barn men jag vill gärna kunna få bra förutsättningar för att bli en bra förälder. Händer det så händer det och då är den någon mening med det. Men jag vill ha ett tryggt hem och en bra miljö för att kunna skapa bra förutsättningar. Hmm allt för perfekt? 

 


Av Alice - 7 augusti 2012 07:44

Hallojs idag är en ny grå dag och jag ska tillbringa x antal timmar hos tandläkaren med mina underbart lösa tänder. Mums det är bara att hoppas på att de har mycket bedövning hemma. Båda hästarna ska ridas idag är det tänkt. Stella hade behövt ridas på travbanan men eftersom att tappi ska ridas också har jag inte bestämt mig än. Uppdaterar mer under dagen :)

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards