Alice Cehlin

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Alice - 4 januari 2012 16:41

Idag blev det ännu mera shopping om nu ridstövlar räknas till shopping. Rätt tråkig shopping men sånt som behövs. Jag var egentligen ute efter ett par leggings men nu blev det ett par stövlar istället, jaja det är bra det med. Det är ett par vardagsstövlar som bara kan användas till de lite kallare månaderna. Det är ett par mountain horse rimfrost, vilket innebär att de har en mjuk, ullig och tjock innersula som skyddar mot kyla. Jätte sköna. Nu är dock frågan hur jag gör med de jag köpte på Hööks men som dagsläget ser ut så behåller jag dem. Jag är på jakt efter ett rött JW schabrak också men det var slut idag så det får vänta lite.

Stella fick vila idag, det blåser för mycket för att vara i skogen och travis var inte särskilt inbjudande. Efter vad övervakningskameran säger så har hon galopperat totalt 1,5 km vilket är bättre motion än skrittbandet.

Nu väntar mat och sen revy, ha det bra!

     

Dagens stövlar och gårdagens grimma och pälsglans.

Av Alice - 4 januari 2012 09:01

Det blåser som bara den här, det är klass 2 varning och regn på det. Stella är ute men fryser förhoppningsvis inte, hennes täcke är bra så hoppas det är varmt och mysigt. Jag hade tänkt rida på travbanan idag men får se, det beror på om vädret blir bättre. Det blir bandet annars, det är bra motion det också. Annars är det inget intressant som händer idag, ska på strångamåla revyn ikväll ska bli trevligt. 

Här kommer bild på mina nya skor, vi ska även till fåglasång i eftermiddag så ska se om dom har några chaps.

   

Resten av bilderna är på Enzo för att han är så söt :)  

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards