Alice Cehlin

Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Alice - 24 januari 2012 18:07

Idag var det 7 minus ute, uuhhh kallt! Jag gillar inte kyla. Olof sov här inatt som moralisktstöd och läxhjälp. Just nu sitter jag med 20 böcker på mitt skrivbord och de bara stirrar på mig och säger att jag ska börja läsa dem och lära mig något, hjärnan säger dock något helt annat, den säger mer: strunta i böckerna och gör det som är roligt i livet. Så det är vad jag har gjort nu i 10 veckor, enda tills igår då jag fick reda på att historia uppsatsen skulle vara inne nästa vecka, hmm hur fixar jag ett arbete på 20 sidor tills nästa vecka som jag inte har börjat med? Det är dessutom ingen liten uppgift utan allt ska vara analyserat och korrekt uppbyggt med korrekta källor och källhänvisning, suck säger jag bara!

Var en sväng uppe i stallet också fixade stallet och tog in hästarna. Stella står med back on track på nätterna nu tillsvidare i väntan på att det ska ske en förändring. Benet är svullet på insidan nu ungefär någon milimeter och sen är tanken att hon ska gå på skrittbandet när benet har blivit bättre. Blodcirkulationen ska dock hållas igång och vad övervakningen säger så rör hon sig i hagen och det är inte lite. Hon galopperar och busar i snön och den är ju hård och knölig nu så det är väl ett under om inget annat händer.

Imorgon ska jag fixa lite med Chrissan ev rida om jag hinner och känner för det. Annars blir det bara allmän omvårdnad av hästarna. En super snyggt litet sto i stallet ska ev betäckas annars har jag tänkt andra planer med henne i sommar får se lite, tiden får bestämma.

Olof har även uppgraderat sig till en Iphone nu och jag känner mig lite gammalmodig så mina tankar går nu till en ny mobil också. Valet står alltså mellan nya ridbyxor och ett JWschabrak till stellis eller en Iphone, hmm svårt val? Nej inte det minst....Mobil får vänta!

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards