Alice Cehlin

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Alice - 27 januari 2012 19:02

Idag har det faktiskt varit en toppendag. Jag slutade i skolan kl 10.15 Har fastställt mitt mål i personligutveckling: Ska ställa upp i min första dressyrtävling, och med tanke på min sits och min inverkan på hästen har jag en del att jobba med. Jag tycker ändå att det är ett rätt bra mål, det innehåller det som jag vill bli bättre på nämligen förbättra min sits och för att orka rida på ett bra sätt måste jag även träna mer kondition än vad jag gör nu och även en del styrketräning, så målet har alla förutsättningar för att kunna lyckas om jag bara ger mig fan på det och inte tappar motivation.

Jag var även en sväng på jobbet och det var där glädje beskedet kom. Jag får fortsätta fram till V. 8 med varannan helg och varannan fredag, vilket passar mig jätte bra. Hur det blir sen vet jag dock inte men det får vi väl se.

Olof och jag var även en sväng i tingsryd idag och det var mycket trevligt. Jag hittade det som var mest akut nämligen ett nytt bett till chris, benskydd till chris (likadana som Stella har men större), ett gummiband för att hon lättare ska förstå och hitta sitt läge, det hjälper även mamma med att få extra kontroll sen när hon ska rida henne. Sen hittade jag faktiskt bra broddsaker som jag testade redan ikväll. Annars hittade jag faktiskt ingenting tittade på ett rätt schabrak från eurostar men tyckte inte det var helt i min smak så det får vänta. Schockemöhles vårkollektion har kommit till Cheval så kanske tar en tur dit, eller beställer från Fåglasång men jag vill helst känna på schabraken först, jag har blivit mer kräsen nu än tidigare tyvärr.

Stella har brodd i nu och kan röra sig lite lättare, blev förvånad över hur lätt hon var o brodda, inget problem alls! :D 

Kvällen blir lugn ska käka lite pizza och hela helgen blir det @ work. Ska ut och äta plankstek imorgon hur gott som helst och på Söndag hoppas jag hinna med och kolla på Ronya när hon hoppar i Ronneby innan jag börjar jobba :) Ska bli jätte kul!

 

Bild på dagens inköp med undantag för gängtapp och broddnyckel

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards