Alice Cehlin

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Alice - 5 januari 2012 14:06

regn, regn och åter regn. Jag är så fruktansvärt trött på allt dåligt väder. Dåligt väder innebär att hagarna är leriga, blöta, täckena blir ibland blöta igenom vilket gör att hästarna fryser, dåliga ridvägar och sist men inte minst jag blir på dåligt humör. Stella fick iaf gå en runda i skogen idag. Hon hade ett litet sår bak och var lite svullen men det gick ner sen när jag spolade vatten på, men hon var inte glad åt det. Jag beslör mig iaf för att rida och det var väl sådär. Hon har gått i tanthagen i 2 dagar utan att lämna hagen fr miljöombyten detta gjorde att det var extra motigt idag. Väl i skogen sen gick hon faktiskt förvånansvärt bra. Däremot var det mycket energi som gjorde att hon krumbuktade en hel del. Men det är kul att rida när hon är sån, hellre det än seg och tråkig.

Jag hade mina nya stvlar idag också och kan inte säga annat än att de är så himla bra. Känns bra att kunna gå rakt i leran utan att behöva tänka på att det läcker in eller så, helt underbart!

De flesta andra bloggar jag läser har bloggat om målen inför 2012 jätte länge och jag har fått en del frågor om mina mål. Ja mina mål är väl främst:

  • Träna mer dressyr, själv och för tränare.
  • Träna vidare på hoppningen.
  • Ställa upp i några fler pay and jump med bra resultat och öka höjden succesivt 
  • Förbättra min sits
  • Klara BE-kortet.

Sen måste det inhandlas mer hindermaterial till paddocken det är prio ett på listan. Målen förändras hela tiden och blir till delmål så fasta mål är egentligen inget jag brukar ha men det är bra och ha något att sträva efter så man inte står på samma ställe hela tiden. Utvecklas måste man!

   

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards