Alice Cehlin

Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Alice - 22 januari 2012 16:23

Jag känner mig i skrivandestund väldigt lycklig, stella är helt bra i benet iaf från svullnad och har nu gått på bandet i 30 min utan höjning, det känns verkligen toppen bra! Det blir lite skritt imorgon, vila på tisdag och sen lite mer på onsdag. Jag tror inte att det märks någon hälta i traven men man vet aldrig, skulle inte förvåna mig då det är min vanliga otur. Om det är snö och halka på torsdag blir det ingen hoppträning och jag är ytterst osäker på om jag ska vara med ändå, jag vill inte att det kommer tillbaka om det överansträngs. En fullständig planering vågar jag mig inte på att skriva då det kan ändras beroende på väder och stellas ben. En sak som är säker är iaf att vi ska till Börjes på fredag och köpa ett träns till Chrissan i rätt storlek samt ett bett och lite annat smått & gott. 

Olofs famlij har precis varit på fika och jag åt min första semla för detta året, uuhhh så gött det var!! Ikväll väntar plugg med samhälle C och kanske lite Kina skit om inte motivationen har flygit sin väg. Det blir iaf ponnyakuten, det är ett som är säkert. Även fast många tycker det är ett barnprogram tycker jag att det är många bra tips som man kan använda sig av.

     

Av Alice - 22 januari 2012 10:56

Känns underbart att vakna och veta att det är nästan 1 dm snö och halt och kallt, nej jag gillar det inte! Stella blir knappast inte bättre av att gå och spänna sig i hagen över att kanske halka omkull, brodd på men vad hjälper det när hon inte har några snösulor och får styltor. Jag kan rabbla upp 100 negativa saker med snön men det är samtidigt rätt mysigt dessutom ger det extra motion. Stella ska gå på bandet idag om hon ser fräsch ut i benet.

Morgonen idag har ändå varit bra, vi var en sväng ute vid havet i Olofs släkts sommarstuga och där var det ingen snö alls, det hade antagligen bara regnat där. Det var ändå mysigt att bara gå och titta och njuta av stillheten. Idag är det väldigt lugnt annars och jag ska bara plugga lite och fixa. Olofs familj kommer på fika sen också, trevligt trevligt! :)

Bilder från idag.

           

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards