Alice Cehlin

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Alice - 11 februari 2013 19:57

Examinationsvecka och jag har inte börjat. Känns sådär. Imorgon kommer hovslagaren och olof följer med, jag ska städa lite och Stella ska vila. Det är troligt att jag rider Tappi beror på när hovis är klar. Olof tränar på kvällen vid kl 18 och då måste jag börja med min uppgift. Jag har x antal labbar att göra. Usch säger jag bara.


Imorgon ska jag försöka ta mer bilder till inläggen om min utrustning. Härligt :) Nu är det mitt favvo program, ULLARED!

 

Av Alice - 11 februari 2013 19:47

Idag tog jag itu med min lista på saker som behöver tränas på. Det som är lite prio ett vilket var formen och harmonin i traven och sen galoppen. Jag kämpade jätte mycket med att mjuka upp bogarna och få med mig hela stella, gjorde mycket skänkelvikningar och öpnna/sluta. Kändes mycket bra tillslut. Jag övergick sen till trav och gjorde ungefär lika, fokus på att Stella inte skulle spänna sig utan att jag skulle aktivera henne och det fungerade. Tog ett jämnt stöd på bettet och skummade rejält.

 

I galoppen blev ajg grymt besviken till en början, galoppen påminde om Bego igår på ponnyakuten med huvudet rakt upp och bara studsade fram. Jag började tänka om, jag red ihop henne med sätet och samtidigt gav jag henne lite utrymme, resultatet blev att stella blev mer inramad och blev då trygg och spände sig inte på allt runtomkring. Hon lyssnade mycket bra på mina hjälper och hon slappnade av mer och mer i nacken. I högergalopp trodde jag att det skulle rasa samman direkt men Stella överraskade mig positivt genom att ta galopp från halt och riktigt trevlig galopp. Men det märks att jag inte ridit igenom henne riktigt och inte jobbat henne riktigt, det kommer jag inte ifrån.

 

Av Alice - 11 februari 2013 08:10

Ny dag med nya förutsättningar. Jag är otroligt trött och orkar ingenting känns det som men ska snart gå med Enzo. I eftermiddag ska jag även rida Stella en runda.

Nu blir det lite slapp till och sen frukost, bäst på hela dagen!

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards