Alice Cehlin

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Alice - 26 februari 2013 18:12

Igår gick Stella ett litet kort pass i skogen med fokus på att få henne lösgjord. Var lite stel i vänster och vill då gärna putta ut bogen och lägga huvudet på sne på ett mysko sätt. Detta fick vi rätsida på och sen gick vi över till förflyttningar och öppna och sluta, inga problem alls. Gjorde på liknande sätt i traven och jag blev helt häpen. Stella gick grymt bra, det är ytterligare ett bevis på hur viktigt det är med skrittoch verligen få loss allt. Ett super bra stöd och jag kunde variera hög och låg form. Vilken känsla!

 

Eftersom vi fokuserade rätt mycket på traven igår ville jag lägga fokus på galoppen och skritten idag. Jag valde en lång runda på 2,5 timme med mest skritt för att få henne avslappnad och samtidigt kunna göra lite annat med henne typ förflyttningar. Traven var lika bra som igår och skritten fick jag jobbad med en hel del. Jag var rätt dum eftersom vi inte ridit den rundan på jättelänge var Stella jättespänd i galoppen, och jag fick tänka om. Jag ändrade mitt mål i galoppen till att hon skulle lyssna, kunna variera tempot och byten i galoppen. Det gick bra även om formen var sådär. Jag fick konstigt nog en bra känsla ändå, Stella gick att korta ihop rätt mycket med en okej form vilket kändes bra.

 

Av Alice - 26 februari 2013 18:07

Uppe i morse kl 6,30, kommer inte ihåg när jag gick upp så tidigt. Jag ska inte klaga för egentligen är det rät skönt men idag blev det väldigt stressigt. Hann iaf med det viktgaste, duscha, fixa mig och äta frukost i den ordningen. Vi har världens slask här med några plusgrader och förhoppningsvis smälter allt på vägarna nu.


Gick i skolan några timmar och sen träffade jag Olof och fikade med honom. Något som är helt sjukt på skolan är att fikat är så otroligt dyrt, vi är fattiga studenter borde inte maten vara lite billigare då? Givetvis vet de på bistron och cafét att det de är de enda och då kan de ta vilka priser de vill men jag tycker det är dåligt iaf! 


Red Stella en lång runda på 2,5 timme och det kommer mer om det sen. Även om passet igår också. Bilderna på Tappi kommer imorgon. Vi har haft en underbar solnedgång här med lila och röd himmel, helt underbart. Så klart var kameran kvar hemma. 

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards