Alice Cehlin

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Alice - 17 september 2012 19:35

Fick ett bryt idag, min JW jacka helt borta. Pappa hittade den sen, tack pappa. Iaf det är inte det som jag är mest förtvivlad om nej det är faktiskt min visualisering som ska hållas på fredag. Jag har skrivit ner vad jag ska säga eller iaf utgå från och det låter inte alls som något som utgick från en visualisering. Skit. Jag får jobba vidare på detta och hoppas att ett mirakel sker.


Var en sväng uppe i stallet ikväll och Stella såg himla nöjd ut. Börjar störa mig på att hennes kula inte tycks bli mindre nej istället öka. Om jag inte hade vetat bättre hade jag trott att hon skulle få en liten bebis. Tappi hoppar runt i  hagen på treben ibland och ibland fyra. Hon stödjer bättre och bättre. De andra tre har ett schema att gå efter och vakta henne. Stella skulle gå och dricka och daffa och chrissan hängde då på. Daffo fick då snabbt veta att nej hon skulle minsann hålla koll på Tappi så Daffo lunkade iväg till Tappi. Hehe att stå och kolla på hästarna i hagen det är minsann visualisering det!

 

Av Alice - 17 september 2012 09:59

Usch för att vakna och vara förkyld. Jag har sovit med dubbla täcken i natt och frusit konstant. Det värsta är att man drömmer feberdrömmar också. Sluta klaga det finns de som har det sämre!

Jag ska iaf till skolan sen och ha en föreläsning om sökning. Måste sedan ta itu med min visualisering som ska vara klar till fredag.

Ska framkalla bilder idag också och rensa minneskortet för att sedan lämna över kameran till mormor. Det var massa av bilder på Stella för ca ett år sedan och oj vad det hänt mycket, rent utseendemässigt tycker jag hon var snyggare då men det är först nu vi börjar hitta knapparna.

Bild på Olof och nyfixad travis!

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards