Alice Cehlin

Alla inlägg den 15 april 2012

Av Alice - 15 april 2012 21:42

Finns det något som är härligare än att sitta på sin häst i solnedgången och galoppera i en underbart rund galopp? Vissa saker möjligen men idag var det verkligen ett underbart pass. Jag och Olof åkte till stallet efter att jag jobbat klart och varit en sväng hos mormor och morfar. Är där uppe på tok för sällan men vad gör man när inte tiden räcker till....


Fixade stallet och sen plockade vi in Stella och Tappi. Tappis man krullar ihop sig så idag tog jag mig tid och fläta den så att det iaf blir lite lättare. Jag har redan tagit i supermycket pälsglans men den rullar ihop sig som rastaflätor ändå, någon som har bra tips på förbättring?

Stella var lite seg idag, Olof gick med och hon la rätt mycket energi på att fundera på var han var och när vi skulle vända hemåt.


Travade igenom henne och förflyttade henne lite och hon blir bara finare och finare nu, hmm jag börjar undra om jag har kommit åt rätt knappar nu. Jättekul är det iaf att nå framsteg  sin ridning. Jag la rätt mycket fokus på att få henne att bli uppmärksam på mig och gjorde många tempoväxlingar och halter. Det ska inte bli något såsande. Galoppen tränade jag på travis, känner att det har blivit rätt mycket jobb där nu på sista tiden men i brist på tid och ljusatimmar får det bli så. Hon behöver det och trots att vi är där varierar jag mina pass rätt mycket.


Idag la jag fokus på bärighet i galoppen och hon har verkligen stärkt sig. Högergaloppen var något svårare att fatta idag men kan vara jag som var otydlig så det är inget jag lägger skuld på Stella för. Formen börjar komma mer och mer i högern och idag var det fokus på det, det gäller att öka svårighetsgradern och det är rätt basic faktiskt. Vänster är ju bara för underbar och den sitter man stadigt och bra i. Grym häst hade jag idag!


Imorgon blir det skola och sen ska jag handla spån. Ska även försöka komma ut på någon mer riktig runda imorgon. Övrig planering inför veckan kommer imorgon tror jag ;)

 

Dagens outfit! Hehe ser super tjock ut, har säkerhetsvästen under ;)  

Av Alice - 15 april 2012 13:23

Idag skiner solen för fullt och vad gör jag då? Jo jag är inne och jobbar, känns sådär just gör vädrets skull. Ska iaf rida Stella en sväng sen, var eller hur det blir vet jag inte än. Frisk luft är precis vad man behöver efter jobbet. Ha en bra dag☺

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards