Alice Cehlin

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Alice - 16 april 2012 20:46

Underbart väder o rida i. Känns som om jag skriver det väldigt mycket men jag har längtat efter våren med ljusa kvällar och värme samt gröna blad och ja det är en underbar tid!


Stella gick en längre sväng idag med rätt mycket jobb. Jag har drivit upp tempot nu och passen blir mer intensiva men samtidigt får hon den återhämtningen hon behöver. Idag blev det mest galopp i backar och hon fick jobba rätt mycket, lite klättring också. Hon var ruskigtfin i traven med stor spänst och mjuk i formen. Däremot var hon något stum i munnen och lite stel i högersidan men det fixade vi till rätt snabbt.


Jobbade lite med formen i galoppen och fick bra respons. Det är en sak att hon går i form på ridbanan ute är det värre. Jag har dock inte riktigt samma krav ute även fast jag vill att det ska gå bra, det viktiga är ändå det positivatänket enligt mig. Hon kändes iaf väldigt fin och jag är mycket nöjd med henne.


För ovanlighetensskull hade Stella lite bus för sig sånt som jag kallar ponnybus alltså test. Typ göra frammåtrusningar och slänga runt hela sig och hoppa frammåt, hehe sötis. Stella var så himla söt också när hon efter halva rundan av åtskilliga tittsaker kom fram till att det var samma runda bara från andra hållet, hehe. Det är ju så hästar fungerar men det var som att det föll en sten från Stellas hjärta när hon insåg detta. En djup suck och sen slappnade hon av.

       

Av Alice - 16 april 2012 15:47

Strålande sol och vitsippor över hela byn! Idag blev det lunch på stan med Olof, Malin och Ville blev bakad potatis för min del alltid lika gott. Gick runt och kollade på lite vårkläder också fanns inget till mig som jag fastnade för däremot hur mycket som helst till Olof, konstigt nog finns det mest kläder till honom. Jag köpte två spinning rings till mig som Olof valde ut blev jättefina. Jag och Olof tänkte åkt till Kalmar på fredag men jag ska jobba hela dagen så får skjuta på det, tråkigt. Men om jag ska kunna shoppa måste jag få in pengar! Nu mot stallet.

Av Alice - 16 april 2012 09:53

Nu är valen till högskolan spikade och jag börjar tvivla på min kompetens kanske skulle jag jobbat ett år? Risken är ju att man inte kommer igång igen då. Fasen att man inte är miljonär! Iaf jag går länge idag och sen ska jag till stallet. Stella ska gå en slappsrunda med klättring. Tror det blir bra. Ha en bra dag! ☺

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards