Alice Cehlin

Alla inlägg den 23 april 2012

Av Alice - 23 april 2012 20:52

Idag var planen för Stella väldigt luddig. Jag är i en svacka kan jag nästan påstå även fast Stella känns i bättre form än tidigare. Bestämde mig för att rida fram i skogen i skritt och jobba lite med den genom samling, kning och allt det där samt variera formen på henne och sen ibland lät jag henne bara gå med näsan i marken på lång tygel. Hon kändes himla fin och mjuk. Inte alls som igår utan var medgörlig och lyhörd och ville vara till lags, som vanligt. 


Jobbade ytterst lite i traven och det jag jobbad henne i var bara check för att kolla hur hon kändes. Hon var underbar faktiskt, kort och gott. 


Galoppen fixade vi på travbanan och där var det perfekt underlag idag. På senaste tiden blir där hyvlat och harvat ungefär 2 gånger i veckan och då blir underlaget hur bra som helst och blir lagom mjukt. Vänstergalopp gick bra men formen var svår att få till men sen när hon släppte efter ca 5 sekunder gick det bra och jag kunde reglera henne bra. Högergalopp var perfekt i fattningen men sen blev hon som en orm, där huvudet var på ett ställe och kroppen på ett annat. Det tog ungefär 10 minuter till och från med att få bukt med och då kom också formen. Så på slutet kunde jag reglera henne lika bra som i vänster och hon gick i bra stabil form.


Tänk att det ska ta så lång tid innan det blir den där räta känslan, hmm undra vem det beror på? Naturligtvis mitt fel, det är sällan Stellas fel att det går som det gör. Jag måste helt enkelt bli bättre. Sista varvet släppte jag allt och stella tog verkligen tag i galoppen och bara susade fram. Avskrittning för hand på asfalten.


Måste undersöka om det finns någon mat.  

Av Alice - 23 april 2012 20:42

Min pojkvän är för underbar idag gjorde han världens godaste pasta carbonara till mig medans jag bara tog det lugnt och försökte samla mig. Det är hur mycket som helst nu och jag tror jag spränger mig själv snart. Måste prestera, måste prioritera och alla vill ha min hjälp och dygnet har för lite timmar!!


Tisdag jobb 16-19,15

Fredag jobb 16-19,15 helst börja vid 13.

Lördag jobb 10-16

Söndag ev jobb 10-16


Där emellan är det hur mycket äxor som helst och sen lilla stella som ska ha sin omvårnad. Sen har jag min pojkvän att ta hand om också och just på onsdag hade vi planerat att åka till Kalmar. Men vad händer då? Jo tandläkar jäveln har bokat in en jätteviktig tid då kl 14,30! Jag blir så himla arg! Just på onsdag när jag ville vara ledig och bara ta det lugnt och sitta på ett mysigt café i Kalmar med Olof nej då ska jag sitta med käften i vädret med slangar och skit.


Då kan man ju fråga sig är det värt det? Jo troligtvis eftersom mina tänder är lösa och om jag inte gör något åt det nu kommer jag bli tvungen att betala för det och det lär inte bli billigt!

Nej allting vill helt enkelt inte som jag vill, bara att gilla läget och prioritera och se nya möjligheter.

 

Olof och Iris

Av Alice - 23 april 2012 10:42

Idag har vi inte alls många keltioner, har två på eftermiddagen och nu på morgonen hade vi endast en undersökning på ett högstadie. Var rätt kul, vad små de ser ut, var jag så liten också när jag gick i 8:an? Var jag också finnig och kär i små töntiga killar som var lika gammal och hälften så långa som mig? Nja av någon konstig anledning var killarna häftigare då och så mycket mognare än vad man upplever killarna idag, naturligtvis finns det undantag.


Jag funderar också på att köpa en ny bil. Lutar åt en Volvo V70, äldre modell som får dra en del. Känns bra och de ligger inte högt i pris, problemet är ju bara att min ska säljas först. Så om någon är intresserad av en Seat Toledo -97 silver metallic är det bara att höra av sig. 


Nu ska Olof söka jobb och jag ska handla mat :) Ha en bra dag!

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards