Alice Cehlin

Alla inlägg den 18 april 2012

Av Alice - 18 april 2012 21:13

Jag har tidigare klagat och bekymrat mig över att jag inte har någon ridväg som är kantad av vitsippor men vad fel jag hade, hela backen till paddocken är fylld med vitsippor. Jättehärligt att rida igenom att vitt hav av blommar och Stella undrade för en kort stund om det blivit vinter igen.


Jag lyckades ta sönder grinden till paddocken så lilla söta Olof fick komma och laga den, jag hatar att låna saker och inte återställa dem i deras rätta skick. Stella var himla fin idag! Jag fick jobba igenom henne rätt mycket i sidorna och hon var rätt stel mellan varven men sen släppte det och konstigt nog känns hon alltid bäst i traven. Möjligen att hon blev lite för djup ibland och det är något vi får jobba med. Jag jobbade mest med serpentiner och volter samt övergångar. I galoppen jobbade jag på liknande sätt. Hon har blivit så himla fin i formen och jobbar med hela ryggen känns underbart. Tyvärr har jag inga bilder från dagens ridpass men jag hoppas att det kommer lite bilder i helgen.


Mitt stora problem nu är att Stella har lyckats slita sina skor väldigt bra och jag håller tummarna för att de sitter till imorgon också, hovslagaren kommer på fredag. 

    

Av Alice - 18 april 2012 09:35

Idag skiner solen men det är lite små kallt. Jag börjar inte förrän 11,30 idag så passade på att gå en lite längre runda med Enzo till en början var det skapligt väder och rätt skönt men sen började det blåsa som bara den, usch gillar inte blåst!


Idag är tanken att Stella ska gå ett pass på ridbanan, lite markarbete med lösgörande och bara lite allmän check för att se att allt är som det ska inför hoppträningen imorgon. Känner mig inte jätte taggad inför träning imorgon men det kommer. Det är ju alltid kul att träna och särskilt nu när jag inte har hopptränat på ett tag. 


Igår fick jag även reda på att jag troligtvis inte kommer jobba under 25 timmar i veckan utan snarare 40 timmar som en heltidare, hmm tur att det är ljusa kvällar ;) Jag gillar att jobba mycket på sommaren men har tänkt unna mig en veckas ledigt iaf.

Nu väntar duschen på mig och sen sk jag äta och köra till skola. Ha en bra dag!

   

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards