Alice Cehlin

Alla inlägg den 1 juni 2012

Av Alice - 1 juni 2012 10:25

Nu snart bär det av till skolan och vid detta laget är de flesta studenter på min skola redan packade och vissa däckade. Dock inte jag då jag trots allt har både häst och hund. Senare ikväll blir det däremot utgång och innan dess bowling och pizza. Tror det kommer bli bra även om jag just nu känner mig himla otaggad. Jag känner mig inte minsta sugen på att festa och sånt. Jag ska dessutom jobba imorgon.


Var uppe och kollade Stella i morse om hon verkade varm med sitt täcke, det verkade det inte som med tanke på att det inte är jätte varmt och det blåser orkan här. Senare under eftermiddag och kväll ska det även åska och regna, mums vad mysigt :)


Nu måste jag bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig och sminka mig lite överväger att inte fixa håret i brist på ork men nja jag får se. Fira studenten innebär även att fira arbetslösheten!

 

Av Alice - 1 juni 2012 10:15

Hoppningen igår gick så himla bra eller ja det hade gått bra om inte det varit lite hosta på gång. Stella hade lite hosta men hade ingen feber och var himla pigg och glad. Vi besltade oss för att vara med trots hostan, det var sista hoppträningen igår inom klubben så ville verkligen vara med. Men om det skulle visat sig att Stella inte var i skick till det hade jag naturligtvis stannat hemma.


I framridningen började vi jobba med en båge in från långsidan där de bara skulle flytta sig lite och på andra sidan ökning och lite utåtställd. Detta gick himla bra och stella var fin i formen och ångade inte iväg. Samma sak i galoppen och det gick också bra hon tog fattningarna bra och gjorde de även från skritt. Möjligen att hon bytte galopp någon gång i bågen men inget allvarligt annars.


Hinderna var uppbyggda med en liten kloss på volt, trekombination, en linje till vattenmatta och två räcken på diagonalen. Stella var himla fokuserad även om jag inte var det alla gånger pga hennes hosta. Stella hoppade noggrant och jag tyckte att det var bra tempo. Jag lyckades ligga kvar lite i handen och då tappade hon frambenen, fick dock bukt med detta sen och då flöt allting på bra. Höjde upp till ungefär 90 i slutet och då hade även hostan blivit bättre, banan var dock inte så lång för min del.

   

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards