Alice Cehlin

Alla inlägg den 3 juni 2012

Av Alice - 3 juni 2012 21:40

Stella har fått vila nu i två dagar och jag hoppades att hostan som hon haft skulle avta men där hade jag fel. Hon är däremot hur pigg som helst och har ingen feber så därför red jag idag. Jobbade henne i en lägre form så hon kunde sträcka på halsen istället för att bli ihopknycklad. Så himla fin var hon min Stella!


Red i skogen och sen två varv på travbanan. Idag var det ändå en plan med ridningen och det var att variera tempot mycket, få henne att sätta under sig bak i traven i själva igångsättningen och att hon skulle lyssna. Inget av detta var några problem med. Det är få gånger jaghar haft en så lyhörd häst som jag hade idag. 


Galoppen var jättefin på travbanan och även om hon ville vinkla huvudet var jag på henne och sträckte upp henne så hon fick jobba lite mer istället. Jätte nöjd med Stella idag :)

 

Av Alice - 3 juni 2012 21:32

Igår var vi på en tur till farmor och Börje som har sommarstuga i sandviken och som vanligt var det himla fint där och det bjöds på god mat och fika. Det är bara ett stenkast till havet och det är vi inte bortskämda med hos mig där vi har en bra bit till havet. Ni som har möjlighet att rida på stranden, njut så länge det går för jag har aldrig fått uppleva det. 


Det var precis id solnedgången så hann knäppa en del bilder men min kamera är ju så dålig! Jag längtar till Olof ska köpa sin systemkamera. Men som det ser ut nu får bilen första prioritering.


Idag har jag jobbat några timmar och det gick bra, inga missöden idag men en del kunder som kan jämföras med ett iq som en get, ja herregud. Olof hämtade mig och sen åkte vi till stallet. Jag cyklade en välbehövlig runda på kvällen utan Linns sällskap tyvärr en hoppas att det kommer andra dagar som vi kan ses på istället. Avsultade kvällen med glass i stora lass!

           

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards