Alice Cehlin

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Alice - 25 juni 2012 20:50

Jag har verkligen kommit igång med Tappi nu fast idag var det segt. Hon hade så mycket energi så jag var lite små skraj för att sitta på henne men Olof övertygade mig och jag kom upp tillslut. Stellas sår är värre så det blir inte någon ridning än på länge. Det märks att Olof och Tappi är riktiga kompisar. Hon tittar alltid efter Olof och vänder på huvudet och gnäggar efter honom. Och Stella den lilla damen är riktigt avis nu när jag rider Tappi.


Vi red iväg i skogen idag och det verkade uppsakttas. Olof går fortfarande med och håller i grimskaftet för säkerhetsskull. Men snart kan det nog bli dags att släppa det också. Vi vågade oss på trav idag och det har hon ju i sig så det var nemasproblemas. Hon är så snäll också, så fort man sitter till och proar på henne saktar hon av och hon lyssnar alltid för att se om hon gör rätt. Hon är så duktig lilla Tappi.

     

Tappi älskar att duscha och ville helst ha hela munstycket i munnen.

Av Alice - 25 juni 2012 20:44

Idag blev det en hel del bakning med Beatrice. Vi snodde ihop chokladsnittar, havreflan, choklad cupcake och sockerkaka med vanilj och choklad. Mums ble det men cupcakes var inget vidare blev för mycket. Det har regnat precis hela dagen så det var perfekt att vara inne oh baka och städa. 

           

Ser ut som om vi har världens stökigaste kök men så farligt är det inte i vanliga fall ;)

Gick en runda med Enzo också i regnet och vi kände oss så himla snygga med full regnutrustning. Det var min dag förutom en tur till stallet med Olof sen och jag har verkligen en underbar pojkvän som ställer upp så himla mycket och hjälper mig med allting. Tack älskling :)

   

Jag skojar inte om jag säger att det har varit såhär mörkt hela dagen. 

Av Alice - 25 juni 2012 11:33

Villken hemsk dag! Jag mår skitdåligt idag och har en riktig "down day" huvudet spränger och känner mig yr. Tror det är en kombination av fel mat och dåligt med sömn. Låg kvar i sängen till klockan 10,40 och orkade inte gå upp och ännu mindre inspirerad av den lapp som mamma lämnade till mig och Bea för att göra. Lite medkänsla hade inte varit fel.


Jag ska iaf ta en promenad med Enzo och se om frisk luft kan få mig på bättre humör. När Olof kommer hem vid kl 17 ska vi upp till stallet för att ge Stella lite omvårnad och Tappi ska troligtvis ridas.

Imorgon väntar en tur till Växjö och det ser jag verkligen framemot. Shopping är alltid kul men jag som inte ska handla något kommer säkert hitta jätte mycket som jag bara "måste" ha. Hehe.

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards