Alice Cehlin

Alla inlägg den 7 juni 2012

Av Alice - 7 juni 2012 21:15

Jag är helt tom just nu, ska ringa veterinären imorgon och har inte blivit det minsta lugnare av att läsa massa inlägg på internet om liknande fall som Stella har. Det är allt ifrån proteinchock till kvarka, vilket kommer ta dö på mig! Stellas hosta har inte blivit bättre men hon har ingen feber eller är hängig men det som gör att jag nu har börjar titta mer grundligt på henne är mjuka knölar hon har en på nederdelen av halsen, typ som en dubbelhaka och en mellan ganascherna. Har dock inte haft problem med lymfkörtlarna innan. Nu är det iaf dags att ta reda på vad det är!


Cyklade en runda med pappa ikväll och det var hur härligt som helst. En runda på 23 km och precis vid havet i strålande solsken, underbart :) Nu är jag hos Olof och ska sova här till imorgon då det blir dansträning inför balen i skolan.


Känner mig väldigt off så blir allt för idag. Hoppas jag mår bättre efter att ha pratat med veterinären.

Stella får gå på lite halvfart nu och se vad som händer, det kanske bara är allergi och då är det ju ingen fara men det kan vara betydligt allvarligare än så och lilla jag har en tendens att alltid oroa mig.

  

Av Alice - 7 juni 2012 07:59

Idag är det tråkigt väder regnet hänger i luften och det är kallt. Just denna dagen ska det dessutom vara skattjakt i skolan och den ska jag vara med på. Dock skulle det inte förvåna mig om någon i klassen glömmer komma eller något liknande, idag behövs alla klassmedlemmar om vi ska få något poäng!


Stellabus ska vila idag dels för att hon har gått rätt många dagar nu i sträck och sen hinner jag tyvärr inte rida idag. Skorna ska bankas dit och sen har jag och pappa planerat att cykla en värsting runda om vädret är lite bra. Nu väntar duschen på mig, ha en bra dag :)

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards