Alice Cehlin

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Alice - 21 juni 2012 14:59

I vanliga fall har jag ingenting emot sol och värme men idag är det för varmt! Jag har varit ute i flera timmar och jag har troligtvis fått en släng av solsting känner mig allmänt sjuk. Gjorde en paus mitt på dagen och gjorde våfflor, riktigt frasiga med sylt och grädde, mums! 


Jag hoppas att Olof kommer hit ikväll eller att jag kanske kör till honom, vi har inte setts på evigheter (måndags) känns det som. Har massor att prata om och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra på midsommar och det är imorgon. Kanske dags att planera lite annars kommer vi sitta hemma framför Tv:n och jag vet inte om jag är så pigg på det. Annars finns det alltid saker att göra i stallet som en lösning.


Nu blir det glass och slapp innan stallet väntar på mig. Tänkte rida en runda med lite klättring idag och hoppas att det blir bra :)

 

Av Alice - 21 juni 2012 08:56

Min första dag på länge som inte klockan är ställd. Konstigt nog har jag inte riktigt känt av att det är sommarlov då det har varit tidiga morgonar med hundpromenad och hovslageri. Det gör mig ingening egentligen och jobbet går bra. 


Idag väntar det en del plock hemma och sen ska vi eventuellt upp till stugan och sola lite och kanske bada? Ikväll ska pappa följa med när jag rider ut på Stella. Kommer troligtvis bli några bilder får se. 


Igår var Stella en riktig myshäst. I vanlia fall är hon rätt sur i boxen och bara därför har jag börjat borsta henne i boxen om kvällarna för att hon ska vänja sig vid att det kan vara människor i boxen och de ska man varken bita eller sparka. Men iaf det har varit rätt trögt med detta innan och surhten har satt i men igår slappnade hon av och tyckte det var iktigt trivsamt att bli borstad och få godis i boxen. Lilla Stella hängde till och med huvudet på min axel. Verkligen bra framsteg!


Nu väntar frukosten på mig, ha en bra dag :)

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards