Alice Cehlin

Alla inlägg under december 2011

Av Alice - 16 december 2011 22:12

Idag har mamma varit häst ägare för en dag, hon var så snäll och fixade stallet och tog in alla, medans jag och Olof snutt var och shoppade. Känns inte som någon jätte snäll fördelning men det var guld värt. Vi har nu inhandlat 3 julklappar till och allting är klart, skönt!

Helgen blir bara lugn, imorgon ska jag trotsa regnet och klättra lite med stella och mest jogga runt lite ocg då hoppas jag att Olof vill ta lite bilder. Jag ska även börja städa vilket verkligen kan behövas. Söndag är full planerad med shopping och sen kalas med mina underbara släktingar. Hoppas också att mina nya schabrak är så snygga som jag hoppas på :)

Ha en bra helg och 4:e advent om vi inte hörs innan det :)

 

En härlig bild på mig och Olof från Olofs studentbal i somras <3

Av Alice - 15 december 2011 20:46

Ikväll var det sista hopplektionen för detta året vad jag vet än så länge. Det gick jätte bra faktiskt, stella var mer avslappnad och säker på sig själv. Däremot är det jag som är lite bristande, jag måste ha is i magen och våga vänta ut stella vilket jag är för dålig på men jag måste bättra mig på det. Jag måste även passa bogarna bättre och få med hela stella inte bara halva, allt detta kommer med mer rutin.

Vi avslutade iaf n banan på ca 80 cm och det kändes bra det var två kombinationer som var lite knixiga men löste sig bra. Två stora oxrar som var super breda, den ena stod i vad jag tyckte var nerför och det känns lite obehagligt men inte helt omöjligt. På det hela taget är jag jätte nöjd. Markarbetet gick också grymt bra hon var väldigt rund och fin med bra form och Höger galoppen är helt grym nu!!!! Det är hur kul som helst, synd bara att jag har lättare för vänster, det gör att jag absolut inte får glömma högern och arbeta på den lika mycket som vänster.

Det var allt för idag, imorgon ska jag till karlskrona och fixa julklappar med Olof älsklingen och sen efter det ska vi vidare på julfest :)

Helgen är som vanligt fullplanerad.

   

Gamla bilder i brist på nya, hoppas Olof tar lite bilder i helgen.

Av Alice - 14 december 2011 18:53

Idag var det verkligen en liten cirkushäst som jag satt på. Idag kunde hon alla de höga skolorna och hade en otroligt bra gång, känner mig jätte nöjd. Jag red inte på ridbanan utan kände att det blev sent och sen var det taskigt väder så Stella skrittade fram sig själv på skrittbandet och sen red jag 30 min på travis och 30 min avskrittning i backar. På söndag ska jag köpa de sista schabraken innan mitt köpstopp, känns tungt faktiskt. Men jag hoppas de blir bra till Stellis. Imorgon är det den sista hoppträningen för i år, hoppas det går bra.

   

Mr Loba Loba och jag klubbtävling eller lokal Lätt C 

Ungefär 2 år sedan.

Av Alice - 13 december 2011 20:27

En helt otrolig dag, jag känner paniken över att inte ha något jobb och därmed ingen lön och det märks nu. Det är för mycket utgifter på för liten inkomst! Idag har det iaf varit en rätt mysig dag om man bortser från stellas och min tur i storm och regn. På morgonen var det lucia firande i skolan och sen åkte jag till stallet. Fixade stallet och red en lång tur med stella i ihållande regn och blåst. Stella hatade nog mig den stunden vi var ute. Hon ville helst galoppera hela rundan så vi kom fort hem.

Hon gick iaf väldigt bra och gick o korta och länga om vartannat och kändes pigg och framåt. Kvällen blev lugn med en spelning på luciakröningen i Ronneby väldigt fint och stämningsfullt.

 

Vi såg ut såhär idag fast mycket blötare och mycket mer sur.

Av Alice - 12 december 2011 19:12

Idag var det full skoldag och det är knappt man orkar något annat på kvällen heller. Har förövrigt pratat med min kontakt person inom handels och min framtid ser numera ljus ut. Känns lovande och kanske kan min inkomst vara som den brukar vara. Stella gick på skrittbandet idag 6 program med full lutning och totalt 12 min i full höjd resterande 18 min var på vanlig lutning. Bra träning vill jag lova, hon gick så snabbt som hon brukar 5,7-5,8 km. Väldigt avslappnad och fin.

Nu ska jag baka pepparkakor och skriva ihop en redovisning i Naturkunskap. Jag kan inte fatta varför vi ska läsa det, jag valde samhälle för att slippa kemi, fysik och biologi. Om jag hade tyckt det var roligt hade jag valt NV redan från början!

Stella på bandet.

Jag och Little Felicia på terräng träning i somras.    

Av Alice - 11 december 2011 20:12

Måndag: Skrittband/ skritta på travis

Tisdag: VILA

Onsdag: Rida markarbete i paddocken eller rida ut om det är fruset

Torsdag: Hoppträning

Fredag: Skritta ut i skogen/klättra

Lördag: Rida en långtur med annie? Rida i skogen

Söndag: VILA

Av Alice - 11 december 2011 19:59

Denna helgen har varit minst sagt händelserik. Jag har jobbat min sista helg på jem och fix och det kändes grymt jobbigt. Även fast det inte har varit som en dans på rosor har det ändå varit mitt jobb och jag har skött det bra, det har även varit en stabil inkomst varje månad. Det kommer bli jobbigt nu inte minst för mina föräldrar som kommer att få ställa upp ännu mer. Jag kan dessvärre inte dra ner på något av mina kostnader, jag måste ha bil och jag spenderar nästan inga kläder på shopping till vare sig mig eller stella. Förutom de två pessoa shcabraken jag har köpt och ska hämta nästa helg :)

Detta avslutades då med julbord på en fin restaurang i Ronneby, det var väl inte enbart för att jag skulle sluta men det kändes lite så. det var väl inte helt nyktert så att säga men jag valde att inte flja med ut sen med tanke på att jag skulle jobba tidigt och helst inte ville stinka sprit som en hel bar. 

stella har på detta sättet kommit lite i andra hand denna helgen och mamma och stallchefen har ställt upp mycket och hjälpt till. Naturligtvis min pojkvän också som väljer att följa med mig ut och rida när jag är mörkrädd, olof rider inte med utan han går jämte och skrämmer bort alla vildsvin. :)

Jag har även letat igenom datorn på tidigare ästar jag ridit så det kommer nog komma upp lite varierande bilder såsmåningom.

   

Olof och Enzo <3

Av Alice - 9 december 2011 20:06

Jobbat hela dagen och nu sitter jag hos Olof. Hans kompis Max är här så kan tänka mig att det blir massa snusk prat hela kvällen. Det blir pizza till kvällsmat som Olof har gjort så kommer nog bli bra. Mamma tog in stella ikväll och ska göra imorgon också då jag ska på julbord med jobbet och sen kanske det blir utgång får se. 

Ha det bra :)

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards