Alice Cehlin

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Alice - 5 februari 2012 20:26

Idag blev det verkligen vinter och kallt. Det snöade nästan konstant medans vi var i stugan och åkte skridskor, solen visade sig lite ibland och det var rätt varmt då men sen blev det kallt igen. Grillade lite också, mysigt. Det blev kort och gott en dag med familjen och sen mat hos mormor och morfar innan Olof åkte hem till sig och lämnade mig åt mina prov. Imorgon har jag ett stort prov i Företagsekonomi A, det är inget vidare men mn får försöka göra sitt bästa. 

Stella har gått på bandet idag, jag var lite seg och bekväm av mig, frös väldigt mycket och det var lite små jobbigt Men imorgon blir det antagligen en sväng även om det kanske blir mörkt, jag måste helt enkelt rida igenom henne lite, särskilt eftersom det är träning på torsdag om vi nu kommer dit pga vädret. Stella fick skon fixad idag också, tack Hans. Nu sitter den några dagar till hoppas jag. Jag är fortfarande lite små sjuk, fryser och är förkyld istället för magsjuk och därför är allt lite små jobbigt och jag blir sur för ingenting. Idag hade varit perfekt galopp i snö väder dag. Magen behöver bantas lite.

     

Jag känner mig så grymt snygg i röd gammal hjälm men det gör sjukt ont o trilla och slå i huvudet på isen, tro mig jag har provat! Enzo var i sitt bästa lekhumör och lekte följa john och gjorde lite små galopp rundor. 

Av Alice - 5 februari 2012 09:39

Solen skiner och det är -15 i temperatur ute. det menas med att mamma inte ska med och rida Chris idag och jag lär nog inte hinna det heller så det får bli nya tag till nästa vecka, jag har lite dålig motivation för den hästen när det är mycket snö, ifs är det en ypperlig tid för att bygga muskler och kondition i. Vi ska troligtvis upp till stugan idag och grilla lite och åka skridskor på sjön. Olof däremot ska vara ute i skogen och springa och kriga. Han har nämligen två airsoft bössor som han krigar med tillsammans med några andra. Jag tycker det är lite kallt men eftersom jag själv kan rida i den temperaturen kan jag förstå. När det handlar om sina intressen är det inte mycket som kan stoppa en.

Falken  

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards