Alice Cehlin

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Alice - 8 februari 2012 20:45

Det kändes verkligen som fredag när jag gick in på jobbet och avverkade 2 timmar i Daniels sällskap på jobbet, vi jobbar alltid fredag tillsammans och eftersom vi jobbade tillsammans idag blev det automatiskt fredags känsla. Jobbet gick bra iaf, lite segt nu när det är lågsäsång. Kändes mest som om jag satt av tiden, men var iaf serviceinriktad när det behövdes.

Stella och resten blev insläppta av Hans idag, eftersom jag fixade stallet i morse fick jag hjälp med insläppet ikväll, tack så mycket :)

Imorgon ser det ut till att bli hoppträning och på fredag blir det shopping. Ska köpa det där röda JW-schabraket som jag tjatat om så länge nu men även en Kingsland tröja om det finns någon kvar i min storlek.

Ha en bra kväll :D

   

Av Alice - 8 februari 2012 15:54

Stella var på tårna idag kan man säga, herregud vilken häst! Efter första galoppen var det nästan omöjligt att hålla henne, men jag fick min vilja igenom. Det är roligt när hon har så mycket energi och verkligen tycker det är kul. Idag var vi dessutom ute på en riktig runda där hon kunde galoppera mycket, och det kan behövas med tanke på hennes stora tunna till mage. Imorgon blir det hoppträning om det inte kommer mer snö, då vägrade mamma att köra sa hon. Jag ska snart jobba och sen blir det plugg hela kvällen, alla säger att sista året är så slappt i skolan men jag undrar vilket program dom har gått isf, jag kommer inte ihåg när jag kände att det var slappt i skolan. Nej man valde nog fel program om man vill ha en slapp skolgång. Fast det kommer troligtvis inte bli bättre än vad det är nu, hur många sommarlov kommer man ha till? Inget, om man inte blir lärare!

   

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards