Alice Cehlin

Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Alice - 27 februari 2012 19:26

Vilken härlig dag det har varit fram till att det började snöa. Jag vill ha vår, och trodde verkligen att den var på väg nu. Skolan har gått bra idag och spelningen också, spelar min sista termin nu och efter gymnasiet vet jag inte hur jag gör, det blir nog mest spelning på skoj när jag känner för det. Det känns inte som om jag prioriterar det nu iaf. Var en sväng i stallet också. Red på travis, red fram ute i skogen först. Stella kändes helt otroligt bra idag, mjuk, avslappnad och bra stabil form. På travbanan galopperade vi mest på i en låg form och ökade och minskade fick väldigt bra respons och det kändes som om vi svävade fram. Underlaget var perfekt och ja allting gick väldigt bra.


Nu blir det kväll som innehåller plugg främst naturkunskp men såklart samhällskunskap också, nervöst nu inför imorgon. Imorgon blir det vila för mig och stella, stella ska gå på bandet och jag ska plugga det är väl det som kallas vila?!

   

Av Alice - 27 februari 2012 12:03

Idag blev det en tidig morgon och jag har massor att göra nu i samband med skolan och det känns verkligen tungt. Har haft två lektioner som båda varit relaterade till proven som vi har imorgon, usch! Jag sitter hos Olof nu och ska göra lite mat, skolan är inget att rekommendera när det gäller mat.

Ikväll blir det travbanan med galopparbete, jag kommer mest fokusera på att det ska vara postivit och gå fram och kunna reglera bra tempo, detta brukar inte vara något problem men får väl se hur det går. Följande planering sr ut så här:

Måndag: Travbanan galoppjobb

Tisdag: VILA/skrittas

Onsdag: Paddocken om den är bra, markarbete med fokus på tempoväxlingar och avsaktningar.

Tosdag: Skogen

Fredag: VILA

Lördag: Längre tur med Annie?

Söndag: Lite lätt pass i skogen med ev naturhinder.


Så nu ska jag äta, ha en bra dag :)

Lite jobbigt att gå upp på morgonen både för hund och människor.  

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards