Alice Cehlin

Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Alice - 22 februari 2012 19:25

Nu är snart klockan 19.30 och jag är super trött. Ska troligtvis jobba på fredag 8-16, helt okej då stella ska gå på bandet och vi ska troligtvis till Börjes på kvällen. Imorgon är det hoppträning, och jag är sjukt taggad då jag inte har tränat på hur länge som helst och vill fortsätta utvecklas. Ska ha mitt nya schabrak då och hoppas det håller måttet. Imorgon blir det en lugn hemmadag med familjen dock inte Olof då han går i skola och sen ska han träna, på fredag följer han inte heller med då han ska börja gymma, det är bättre att han tränar med sina kompisar än att träffa mig det gör han ändå så ofta.

Hörs imorgon :)

Mysan sitter o solar.  

Av Alice - 22 februari 2012 16:52

Efter mycket om och men blev städningen klar och bakning tog över. Det ble tre sorter bakta idag kolakakor, sockerkaka och cupcakes. Fick väldigt bra hjälp från Bea som faktiskt skötte sig bra. Sen blev det stallet och stella kan ha varit den gladaste hästen på jorden, travbanan var nämligen perfekt och vi kunde rulla på i bra galopp, hon gjorde glädjeskutt och var så himla pigg och glad. Jag värmde upp i skritt och trav i skogen och hon lyssnade jättebra, var inte alls tung i handen och jag behövde inte jobba sådär jätte mycket med att få henne dit jag ville. Jag är väldigt njd med dagens pass. Hon fattade alla höger galopper och när hon väl kom igång kunde jag rulla på i en lägre form i galoppen och jobba igenom ryggen, nä det kändes fantastisktbra idag :D

Nu ska jag iväg till Olof och vi ska förhoppningsvis bara slappa och plugga, jag har ju som sagt naturkunskaps prov om en vecka och jag kan ingenting!

       

Så här grått och trist är det ute idag, det blåser också för att göra det hela lite bättre :(

Av Alice - 22 februari 2012 09:14

Idag står stallet på priolistan och jag ska rida stella, förhoppningsvis är travbanan i så pass bra skick att det går att rida där, ska jobba en hel del i galopp är det tänkt. Men först är det andra roligheter på gång, så som städa huset, dammsuga och sånt kul, mitt rum ser ut som ett bombnedslag så måste verkligen fixa till där, dessutom får nog någon snart andnöd där inne av pga av damm i luftvägarna. Det behöver göras en hel del på det området så är nog bäst att jag börjar nu!

Fotograf http://canondreams.devote.se/


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards