Alice Cehlin

Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Alice - 7 februari 2012 20:03

Idag efter skolan var det meningen att jag skulle haft en mysdag med stella i stallet, fixat allt hovskägg och ryktat igenom henne omsorsfullt, men så blev det då inte. Jag fick hoppa in o jobba, vilket i för sig är rätt kul men jag gillar inte att helt plötsligt behöva ändra mig och planera om. Däremot är det kul att det uppskattas av att jag hoppar in och jobbar ett pass då och då.

Det slutade iaf med att olof stackare fick hjälpa mig och fixa stallet, vi slog nytt rekord 20 min! Vilket innefattade mocka, lägga in hösilage, lägga in kraft till alla och strö, det tycker jag är rätt duktigt. Efter det fick vi köra rally hem och jag slängde på mig jobbkläder samtidigt som jag hällde kokande vatten över nudlar och åt dem i farten och påväg ut till bilen. Väl på jobbet var det lugnt sen.

Men stella har alltså inte gått på bandet idag, så hoppas hon har rört på sig lite i hagen. Men en vilodag sådär är väl egentligen inte så farligt, snön tar mer än vad man tror. Imorgon ska hon iaf gå ett rätt bra pass hade jag tänkt mig. Ska jobba imorgon också så får planera noga. Vända ut och in på varje minuter och sekund.

 

Av Alice - 7 februari 2012 14:26

Sitter i skolan nu ska snart ha historia och tänkte bara uppdatera läget lite. Ska jobba ikväll så ska hämta Olof lite snabbt så han hjälper mig i stallet, stella ska även gå en snabbis på bandet i 30 min medans vi fixar stallet. Någon gång mitt emellan allting måste jag hinna byta kläder och äta lite också, fattar inte hur det ska hinnas med på 1 timme :(

Ha det bra!

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards