Alice Cehlin

Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Alice - 13 februari 2012 21:08

Nej nu ska jag prova på att sova bort min förkylning, känns inte jätte bra. Lite tv och resterna av chokladkaka fick mig på bra humör. Ska försöka ta itu med mitt andra mål i personligutveckling, nämligen att träna lite mer, så kör på Paolo Robertos 15 minuters träning och hoppas att det ger mig lite :)

Imorgon blir det nya tag, ska rida stella en sväng i skogen och lämna in nästa projekt till min medbedömmare, samt läsa igenom en kmpis arbete på sisodär 15 sidor på 15 minuter kommer bli intressant och se hur mycket man kan hinna med och kritisera en text på de minuterna. 

Nu blir det sängen.

Imorgon är det alla hjärtansdag, så va lite extra snälla och söta. Jag tycker det är lite synd att jag inte får träffa min lilla prins imorgon men får se framemot andra tillfällen som han kan få lite kärlek. 

Av Alice - 13 februari 2012 18:49

I vanliga fall brukar man klaga på killar när de är sjuka, dom klagar så mycket och är sjukast i världen men jag känner mig fasen också sjukast i världen. Tycker jag klagar hela tiden. Men men idag har det iaf varit en jätte fin dag, om man ändå varit ledig. Solen har visat sig, lagom kallt och perfekt snö. Jag lämnade in projektarbetet första delen idag och min handledare såg positiv ut så känns bra. Fick även tillbaka provet i företagsekonomi och blev så himla glad över resultatet, MVG var inget jag hade förväntat mig.

Jag tänkte att jag skulle rida stella idag men energin tog helt enkelt slut efter spelningen, så det blev bandet. Bandet kändes som ett bättre alternativ istället för att jag skulle bli arg och sur över minsta lilla, istället kunde jag fixa stallet i lugn och ro och bli arg på skottkärran istället för stella. Tyvärr är det så med mig, att när inte energin finns blir jag sån och det blir ingen bra känsa när jag rider, alltså lika bra o skita i det.

Stella gick på bra idag körde på 6:an alltså full lutning i 2*6 min och såg jätte fin och avslappnad ut. Hans hade mockat lite innan jag kom till stallet så fixade klart det och sen hjälptes vi åt och ta in resterande hästar. Nu blir det kvällen. Ska som vanligt se halv 8 hos mig och sen familjen annorlunda.

Ha en bra kväll :)

   

Av Alice - 13 februari 2012 11:47

Har grymt ont i halsen och kan knappt prata, kommer bli en jobbig dag att ta sig igenom i skolan. Jag ska lämna in första delen av mitt projektarbete idag vilket känns rätt tufft, känner mig inte så nöjd som jag borde, men får ge järnet på slutsatsen och i sammanfattningen så kanske det kan kompenseras upp till ett bra betyg. Ikväll blir det en relativt sen stallvistelse, ska spela först och har naturligtvis glömt understället hemma så måste hem en sväng innan jag sticker till stallet. Det innebär att det troligtvis bara blir en sväng på travis idag och skrittar och travar lite. Den är plogad och sen kom det snö igår så borde vara rätt hyfsat underlag, hoppas jag. Har rätt bra brodd i också så får se hur det känns.


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards