Alice Cehlin

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av Alice - 16 februari 2012 20:09

Klockan är ungefär 20.10 och jag ska gå och lägga mig, känner mig skit dålig och min stackars förkylning vill inte bli bra så bästa sättet är att sova bort den. Det blir lite nya bilder imorgon och förhoppningsvis lite bättre och fler uppdateringar. Det är en pay and jump som klubben annordnar i helgen, tyvärr blir det inte det för min del. Jag och stella har inte hoppat men någon reda på en månad och det är för dåligt väder o köra i för min mamma som inte vill utsätta oss och stella för det, kanske rätt klokt egentligen. Men på torsdag blir det hoppning om jag så ska gå med en ogräsbrännare för att få bort isen, så ska jag dit!!!

Ha en bra kväll :)

Av Alice - 16 februari 2012 17:40

Nu är det äntligen sportlov, avverkade mina sista timmar i skolan på en vecka, så himla skönt! Imorgon är jag ledig, ska jobba med mitt mål och mentorstiden är inställd. Min morgon kommer inte att bli sovmorgon som de andra har i min klass, istället väntar ett antal boxar på att bli fixade och jag ska även rida stella en sväng. Hon vilar idag nämligen.

Dagen har varit helt okej idag, hade diskussion i både religion, historia och geografi så var rätt kul, dessutom är jag rätt bra på det så det gjorde det hela mycket lättare. Tror och hoppas att jag har chans till bra betyg i samtliga ämnen. Kollade lite högskolor igår och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt situationen om jag inte kommer in på BTH, jag måste liksom ha några fler val.

Planerna inför lovet är inte storslagna på något sätt, tyvärr. Direkt efter lovet kommer vi ha prov i både naturkunskap B och samhälle C med brott och straff, vilket är ett minst sagt klurigt område även om det är intressant, dessutom har vi inlämning i svenska samt måste jag skriva en slutsats och källförteckning och abstract till mitt projekt. Usch jag kommer bli helt hjärndöd!!

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards