Alice Cehlin

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Alice - 6 maj 2012 20:59

Idag åkte vi en tur till Växjö för att gå och shoppa på grand sammarkand. Jag har aldrig varit just där och blev positivt överraskad. De flesta affärer som jag gillar fanns där och faktiskt hööks också! Jag hittade lite av varje bland annat en bikini, en blå tunn blus, ett bh till min balklänning, skor till balklänningen och grammor till stella samt flugspay säkert något som jag glömt. Jo just det en dator också :) Absolut ingen som jag tänkt köpa och märket låter allt annat än bra men jag ska ju inte anväda dn till något avanserat så tror ändå den fungerar. Annars lämnar jag tillbaka den!


Vi åt buffé också och mums vad gott det var, jag åt nog inte för pengarna jag betalat men det gjorde inget för Olof åt för två. Han är så söt han åt 10 pizzabitar + massa kyckling och potatisgratäng. Söt pojkvän.

Väl hemma blev det som sagt en tur til stallet och nu har Olof hjälpt mig att installera allting på datorn, hoppas n bara den uppfyller mina krav.

 

Av Alice - 6 maj 2012 20:53

Idag blev det ett pass både i skogen och på travbanan. Hon var väldigt mjuk och följdsam blev dock lite bakom lod ibland. I skogen travade vi igenom allting och gjorde lite sidvärtes och mest mjukade upp systemet. Galopperade lite och då fck jag bra respons i båda varven och hon tog för sig. Olof följde med och då känner både Stela och jag mig trygga Jag känner mig trygg eftersom han skrämmer bort vildsvinen och Stella känner sig trygg eftersom hon slipper gå först.


På travbanan galopperade vi två varv med fokus på tempoväxlingar. Fick bra respons men blev lite djup ibland. Får träna mer på det där. Hon kändes överlag väldigt trevlig iaf.

Tack älskling för bilderna :)

         

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards