Alice Cehlin

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Alice - 15 maj 2012 21:13

Idag var det dressyr på schemat, det var även första gången som jag tränat riktig dressyr för riktigt bra tränare. Tidigare har jag bara tränat markarbete för en som inte gav mig så mycket. Iaf jag kände mig värdelös! Jag kände mig som en riktig kratta. Om ridpasset hade varit i paddocken och jag ridit själv hade jag varit upp över öronen glad för att Stella var så fin men så var ju inte riktigt fallet.


Det blev skänklvikning på volt, mycket ställa nacken men inte böja hela halsen, det var även mycket att behålla formen i avsaktningar och när jag skulle komma igång. Alltså rätt basic men som var rätt svårt. Stella var rätt stel i början och ville inte riktigt jobba tillsammans med mig och jag behöver ha mer kontakt med munnen och dessutom vara mer stilla i händerna vilket jag vet om. 


Iaf tränaren sa att Stella gick bra i korta stunder men att det är helheten vi vill åt naturligtvis. Enligt mig var Stella himla fin i fattningarna men jag trillar fram väldigt mycket. Stella lyssnade bra och när hon slappnade av blev det en aha-upplevelse. Ja detta kan nog bli bra med mer träning, jag kommer fortsätta träna dressyr nu varannan tisdag och jag tror det kommer bli jättebra i slutet. Det bästa idag var att hon inte vinklade huvudet det minsta! 

 

Av Alice - 15 maj 2012 08:09

Underbar morgon som inte är stressig, det kallar jag vardagslyx på hög nivå! Jag sitter just nu vid köksbordet och ska äta frukost och efter ett möte med vågen har jag nu börjat tänka om angående min mat. Inget mer sött så idag blir det naturell havregrynsgröt, inte jätte mumsigt men det kan inte hjälpas nu.


Idag händer iaf inte så mycket, jag ska till skolan och vara där till kl 15,30 och sen till stallet och fixa stella inför kvällens dressrträning. Usch jag är riktigt nervös men det kan ju inte gå sämre än åt helvete så ja det kan ju bara gå bättre. Om Stella är hälften så fin som igår är jag nöjd, det är nog mer min ridning det är fel på.


Nu ska ja äta vidare och dra mig mot skolan. Ha en bra dag :)

Det är Olof som tagit bilden :)


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards