Alice Cehlin

Alla inlägg under februari 2013

Av Alice - 4 februari 2013 21:35

Tittar just nu på det okända med Olof. Andar, spöken och energier är otroligt häftigt och skrämmande enligt mig. Jag trodde inte på andar innan men efter att själv varit med om det tror jag på det.

Det är inte varje dag lamporna tänds utan att någon är hemma och att tvn startar trots att sladden är utdragen eller att en vit dimma sveper genom rummet. Allt finns runt omkring er och ni väljer själva om ni vill tro på det eller ej. Vissa är mer öppna för det än andra också.

Av Alice - 4 februari 2013 19:03

Idag fick stella gå ett pass i skogen med fokus på övergångar och att få loss henne i bogarna. Eftersom vi inte kom iväg så tidigt hade det börjat skymma när vi red och det gjorde att Stella var otroligt spänd. Det otroligt halkiga och slippriga underlaget gjorde också sitt till med att hon inte fick så bra grepp. Nu är det svårt med broddarna, det är för slipprigt med korta broddar men det är för lite snö och is för att ha lite längre.


På det hela taget tyckte jag att Stella gick bra om man bortser från att hon var motstridig till en början med att både släppa lite och att gå fram. Jag kämpade varje steg för att hon skulle gå fram men det blev bättre och bättre. Formen kom också så småningom och hon var riktigt trevlig i traven och då fick jag loss bogarna. Härlig känsla när allt faller på plats.

       

Av Alice - 4 februari 2013 10:19

Usch vilken morgon. Plockade ihop alla jobb saker i panik hittade inte bilnycklarna så hade panik igen. Hittade nycklarna och körde. Fick vända efter halva och köra hem och dra ut plattången. Sprang till tåget och hann.

Panik över att jag inte hinner med allt idag. Utbildningen inställd Phuu en sak mindre. Skönt fast ändå tråkigt. Nu hinner jag allt iaf.

Av Alice - 4 februari 2013 06:57

Igår hände något som jag aldrig känt innan. Jag tror det var migrän. Gick och la mig jätte tidigt och nu har jag sovit nästan 12 timmar. Super skönt fast jag är inte riktigt okej nu heller.

Idag är det fullt upp hela dagen. Ska först till skolan till kl 12 och sen till Olof, vara där till kl 15 och sen utbildning på jobbet. Efter det kommer Olof igen och sen ska Stella ridas. Underbar dag känns det som. Phuu säger jag.

Av Alice - 3 februari 2013 16:19

På väg till Linn för mycket mycket prat och sen ska jag bara slappa hela kvällen. Tanken var ev att rida Stellis men det får vänta till imorgon. Imorgon är det massa som händer så vet inte riktigt när jag ska hinna göra allt förhoppningsvis får jag med mig Olof hit imorgon till lite hjälp.

Av Alice - 3 februari 2013 16:19

På väg till Linn för mycket mycket prat och sen ska jag bara slappa hela kvällen. Tanken var ev att rida Stellis men det får vänta till imorgon. Imorgon är det massa som händer så vet inte riktigt när jag ska hinna göra allt förhoppningsvis får jag med mig Olof hit imorgon till lite hjälp.

Av Alice - 3 februari 2013 07:52

Olof har precis åkt iväg på något stort airsoft event och snacka om snygging i sin uniform och allt. Ja något visst är det ju helt klart med militärer. Jag tänkte att jag ska åka till stallet innan jobbet så hoppas jag hinner det.

Jobbar 11.30-15.30 idag och det kommer säkert bli kalasbra :) ska ev träffa bästa Linn sen.

Av Alice - 2 februari 2013 19:54

Idag fick hästarna gå en runda i skogen och både Stella och Tappi var otroligt pigga. Stella reds på hacket och väldigt kravlöst. Blev en hel del trav och det gick bra fast de egentligen vill dra iväg. Var otroligt skönt att komma ut och lufta sig lite efter några timmar på jobbet. 


Tappi blir bara bättre och bättre. Idag tränade vi på att kunna vänta lite om jag gick och hon skulle stå kvar en stund och sen att variera om stella eller Tappi skulle vara först. Samt från trav till halt och lite sånt basic som behöver tränas på. Hästarna behöver få in lite rutin på att det inte alltid bara är rakt fram i skogen som gäller.

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards