Alice Cehlin

Alla inlägg under februari 2013

Av Alice - 15 februari 2013 20:13

Älskade syster hjälpte mig i stallet idag. Beatrice är helt otrolig, inte rädd för att hugga in och försöka och hon blir inte sur om man påpekar något. Köpte en del nytt i Tingsryd till sadelkammaren så nu är den organiserad och jag är rätt nöjd med resultatet. Jag köpte även en ny glidpad som fungerar som stötdämpande och lite uppbyggande till dressyrsadeln. Hoppas att jag känner lite skillnad och att sadeln ligger bättre. Börjes har som vanligt stor rea på kingsland produkter men jag är inte i behov av något men just pannbandet kunde jag inte gå förbi, det har jag tittat på länge!

 

Nu ikväll blir det slapp i soffan, jag ska återhämta mig inför jobbet imorgon 11-15 och sedan ska både Stella och Tappi ridas. Hoppas kunna få se lite på gladiatorerna men just nu spelas viasat history så får väl se film i min ensamhet.

Bild på Beatrice

     

Av Alice - 15 februari 2013 14:43

Varit och fyndat pannband från kingsland för bara 200 spänn känns bra. Handlat foder och spån så nu är allt påfyllt och bra. Olof står för marktjänsten idag.

Av Alice - 14 februari 2013 18:12

Stella kan sparkas! Skulle ta in hästarna och Stella skickar en hov rakt ut mot Tappi, jag har aldrig sett henne sparkar så otroligt högt inte ens när hon är på bushumör och sparkar och bockar. Vilken syn. Tur att Tappi inte blev träffad. Det är ju alltid lite extra känsligt det där när man ska ta in dem. 


Daffo brukar springa in själv och sen tar jag Stella. Stänger och sen går in med dom. Hämtar sedan Chris och Tappi springer in själv. Om jag är lite seg är och om Daffo inte är beräd blir Stella sur för att det tar för lång tid och vaktar sin post och då kan det smälla. Det där med mat och turordning är alltid intressant och man får vara beredd på att något kan hända även om de är ba kompisar i hagen och vanligtvis har sin roll i flocken.

 

Så här såg det ut i hagen när Stella precis kommit in i flocken. Nu mera är det Stella som går som ledare och sen kommer Tappi och sen Chris och Daffo. Överlag tycker jag att det är väldigt intressant med rang och flocken och flockbeteende, kanske blir något för mig att forska i sen i skolan. 

 

Av Alice - 14 februari 2013 14:38

Underbar morgon med finaste killen min och sen go frukost med ägg och rostat bröd. Gick lång promenad med Enzo och sen blev det stallet.

Väl i stallet visade det sig att någon bra människa mockat allt och det var verkligen guld värt eftersom jag inte mår så bra. La in mat och fixade Stellas man som blivit riktigt lång så nu är hon fin igen.

Nu blir det slapp och plugg på rapport. Usch. Olof får jag ingen hjälp av heller han är hos sig.

Av Alice - 13 februari 2013 19:26

Topp-down skulle tydligen vara ett minne som lagras och tar fram vid behov, undra om sjukdom fungerar så också? Här är det toppar och dalar om vartannat. Har legat i sängen hela dagen tills dess att Ida ringde och kom på besök  stallet. Då fick jag minsann fart, hästarna är inne och stallet fixat. Någon ridning blev det dock inte. Jag hoppas dock kunna rida både Stella och Tappi imorgon. Jag får proppa i mig ipren och låtsas må bra så Olof inte tvingar mig att stanna i sängen.


Ikväll kommer planeringen att se ut så här:

Kl 19,30 Farmen 

Kl 20,00 Sveriges mästerkock

Kl 21,00 Mia på Grötö

Kl 22,00 SOVA


Härlig, high five på den!

 

Av Alice - 13 februari 2013 07:47

Jag försöker att ignorera förkylningen så gott det går men halsen och näsan är värst. Jag ska gå med Enzo en sväng och sen i eftermiddag kommer Olof hit. Måste ta itu med min tenta också usch för alla måste. Ha en bra dag alla.

Av Alice - 12 februari 2013 20:43

Sjuk igen. Innan blev jag aldrig sjuk men nu blir jag det hela tiden. Skit också. Har iaf skrivit klart första delen på labben och har två kvar som jag hoppas kunna fixa imorgon. Ska försöka rida båda hästarna imorgon.

Av Alice - 12 februari 2013 14:22

Fick rycka in på jobbet så har lunch nu och där av den dåliga uppdateringen. Stella skoddes på morgonen så nu är hon fin om fötterna med nya skor och sulor. Har fått erbjudande om lite nya spännande saker och det kommer komma mer om det så fort planerna har gått i lås.

Nu ska jag fortsätta med min paj och semla som efterrätt mumsigt

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards