Alice Cehlin

Alla inlägg under januari 2013

Av Alice - 15 januari 2013 22:22

Vad jag saknar att kunna rida ett riktigt pass på Stella. Samtidigt har det hänt något med Stella på sista tiden. Hon längtar nog efter att få jobba nu mera har hon blivit otroligt kelig och vill vara nära och bli klappad och gosad med. Tidigare har hon inte varit det inte så länge jag har ägt henne iaf. Det är otroligt kul att komma i hagen och mötas av stella som galopperar till en i full fart och gnäggar. Det är detta jag har längtat efter, och som jag hoppades skulle inträffa. Bakom Stellas hårda fasad fanns en gosig häst. 

 

Imorgon ska Stella vila också, jag ska till skolan med Olof mellan 10,30-17 och sen sover Olof här så förhoppningsvis blir det två hästar ridna på torsdag. Sen är det fredag igen och det innebär fredagsmys med världens bästa pojkvän. Jobbar hela helgen men Stella och Tappi ska ridas iaf en av dagarna. Får se vilken dag det blir. Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir lite mer effektiv.

 

Av Alice - 15 januari 2013 18:16

Katten spydde, elden i spisen slocknade, Enzo vill ha mat, telefonen ringde varför hände allt på samma gång? Ni har ju haft hela dagen på er och sen lyckas allt hända under loppet av 5 minuter. Underbart. Golvet är torkat, jag svarade i telefonen, Enzo har fått mat och elden brinner nu igen, inom loppet av 10 min. 


Hästarna är inne och vi har -15 ute och stellas täcke knakade av kylan. Skönt för dom att komma in iaf. Lyckades gå en mini runda med Enzo också men det är inte jätte lockande när näsan klibbar ihop, fingrarna går av och fötterna är som isbitar men vad gör man inte för de älskade djuren?


Gjorde en rätt trevlig observation idag på bygdens jägare. Inte alla naturligtvis men en del söta små killar kör bilen fram till tornet, alltså enda fram till stegen upp i princip och då undrar jag om jag ska konstruera en rulltrappa till dem också eller? Konditionstest på jägarexamen hade varit något det. En del andra jägare ställer bilen en bit ifrån och går de där 20 meterna men inte dessa små söta killarna, jag skriver killar för jag har inte sett någon tjej där än.. Nu blir det plugg och jag ska försjunka mig lite i all kärlek som Kent ger mig. 

 

Här har vi mig som jägare för 1,5 år sedan, jag gick dit :)

Av Alice - 15 januari 2013 14:31

Idag var benet lite pytte varmt så vila för stellsson idag. Det är mkt snö som hon har pulsat i så kanske därför. Ja så kan det va. Fixade allt i stallet och nu sitter jag här med en glass.

Av Alice - 15 januari 2013 08:17

Det är snö överallt. Hur ska jag kunna komma till ridhuset nu då? Jag blir ledsen. Har en hel del att göra hemma idag och sen ska Stella skrittas. Det blir jobbigt för sessan i snön men inne i skogen borde det inte vara så mycket.

Ska ta med mig kameran och fota lite tänkte jag.

Av Alice - 14 januari 2013 22:10

Sitter och kollar på idrottsgalan visst är det otroligt att allt kretsar kring Zlatan. Iaf så tycker jag det är rätt bra. Om man kollar ut är det inte så kul dock, det snöat för fullt och det verkar bli upp till 15 cm snö nu ikväll. Usch.

Av Alice - 14 januari 2013 19:08

Nu ikväll när jag ska registrera mig till en redovisning i skolan ska det ju givetvis inte gå. Varför ska allt vara så tillkånglat. När jag var liten fick man ett papper med sig hem och sen skulle man kryssa i vilka alternativ som var bäst för redovisning, vad är det för fel på det? Gör som förslaget till lärarna anställ sekreterare som sköter pappersarbetet. Mycket smidigt. 


Med teknik behöver man aldrig känna sig ensam för det ska alltid finnas någon till hands när skiten krånglar! Super sura Alice ikväll.  Nej allt behöver faktiskt inte vara bättre med tekniken. För ett tag sedan pratade vi om utvecklingen med digitalkameror. Innan gick man och framkallade bilder när filmen var slut, det gör man inte längre. Men hur ofta kollar man igenom bilder som ligger i mappar på datorn och hur ofta sätter man sig och kollar i fysiska album. Jag tillhör de som vill ha bilder i fysisk form i bra kvalité och inte bara något papper. 

Så slut med surhet för ikväll hoppas jag

 


Av Alice - 14 januari 2013 16:21

Snälla Alice kan lilla jag också få lite mat. Haha Enzo är för söt :)

Av Alice - 14 januari 2013 13:43

Äntligen är filmen inlämnad och allt med sista kursen för första terminen är klart. Helt underbart. Detta kan nog varit en av de värsta kurserna än så länge. Trots att vi inte haft mycket föreläsningar har det varit kävande på något annat sätt. Det därmed att vara kreativ kunna fixa ihop saker från ingenting och all engelskan har nästan tagit knäcken på mig. Skönt att kunna sätta tänderna i psykologi nu.


Olof pluggar på hemma hos sig och jag ska fixa med en del saker hos mig. Ibland kan det vara bra att få lite ensamtid. Städning och plock står på schemat just nu och sen ikväll ska jag ta in hästarna som vanligt. Inget nytt på den fronten. Tappi såg ledsen ut när jag tog in stella innan idag, undra om hon ville följa med sötis hästen. 

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards