Alice Cehlin

Alla inlägg under juni 2012

Av Alice - 16 juni 2012 13:39

Då är jag på benen igen efter en dag med fest igår. Jag var inte alls så ledsen som jag tänkt mig. Vi började morgonen kl 07,00 hos en kompis vars familj äger ett konditiori, vilket innebar att vi fick alla möjliga godsaker till vår champangefrukost. Vi var bara 7 pers men på något sätt blir allt väldigt mycket mer sammanhållet då och inte bara stort och okänsligt. Det var ju trots allt kanske sista gången vi skulle ses. Grät lite när jag fick ett kort av Simon med små ord som passade in på mig, världens finaste Simon!


Fortsatte sedan till skolan för att ta bilder till katalogen och då först började man inse allvaret och allt blev så sorgligt. Mentorsträff för sista gången och vi gav ett äppleträd till vår mentor som hon blev himla glad för. Jag har varit väldigt skeptiskt till detta tidigare men det var bara positiva känslor sen. Åt mat sedan som man knappt kunde äta, så grymt äckligt!


I kyrkan var det himla fint och så också inte så känslosamt förrän esteterna sjöng You raise me up då plötsligt slog gråtattacken till. Sen sprang vi ner för munktrappan och jag fick leta efter alla släktingar som hade blommor och sånt. Mycket mer folk än vad jag trodde. Olofs pappa körde oss på flaket sen och det gick himla bra förutom att det bara var jag som hördes. 

Bilder kommer på allting så fort jag hunnit ladda över allt.

 

Av Alice - 14 juni 2012 20:59

Den värsta tidpunkten för att bli sjuk på är nu, och vem är det som känner sig allt annat än frisk? Jo jag, min hals gör ont och killar och det gör att jag får hosta och dessutom känner jag mig slö och febrig. Toppen för mig som ska ta studenten imorgon! Jag blir så ledsen på sånt här.


Någon som är bra är iaf att Olof har fått tillbaka Corran så nu är "red babe" ute på vägarna igen, och det är så underbart. Var tidigare på Beas avslutning och jag fixade hennes hår och jag blev riktigt nöjd, jag tycker det är mycket roligare att göra andra fina än mig själv. Lockarna blev klockrena idag, fick inspiration av Cicci som fixade mitt hår till balen.


Stella bus haer jag inte hört hosta en enda gång och ikväll blev det bara lite ompyssling och sen på lördag har jag tänkt skritta henne och köra igång lite lugnt och se hur det blir. Hon springer iaf glatt omkring i hagen så pigg är hon definitivt.
   

Olof och Corran på utställning i somras.

Av Alice - 14 juni 2012 16:00

Idag har det varit lådbilsrally och för våran klass gick det inget vidare punkt slut. Jag är iaf nöjd med våran insatts och hade det kul, mycket folk var det iaf. Jag kände mig dock ful och omotiverad. Nu resten av eftermiddagen och kvällen blir det städning och fix inför imorgon då den stora dagen är, min STUDENT!


Bea ska på skolavslutning också så ska följa med på det också och min Olof är på sin kusins student så hoppas att han har trevligt. 

     

Förtsa bilden är på vår klass och resten är på en del av mina super fina vänner från balen.


Av Alice - 13 juni 2012 22:04

Idag har det varit lådbilsbygge från tidig morgon til sen eftermiddag och jag kan nästan påstå att jag var otroligt bra på det. David i klassen kallade till och med mig lådbilsingenjör. Haha om det nu kan stämma vet jag inte tror den mesta av kunskapen kommer från Olof som hade detta förra året. 


Temat som vi i SP09B hade var rymdtema så lådbilen blev då alltså ett rymdskepp och imorgon är det tänkt att vi ska vara astronauter eller aliens. Hmm jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag har i dagsläget en mopedhjälm med folie om och sen vet jag inte mer. 


Lite bilder på konkurenterna oc sedan våran som då är den som ser ut som en snöplog.

   

      

Av Alice - 13 juni 2012 20:46

De första bilderna är från vår egna trädgård och sen från brunnsparken och de bilderna som olof inte är med på är min baldejt Hawa som går NV.

                   

Bal

Av Alice - 13 juni 2012 20:36

Åhh vilken känsla, har precis filat ner mina nya naglar och kan äntligen göra allt det normala som jag inte kunde tidigare. Till exempel skriva på ett tangentbord och liknande. Mina dagar från det att jag bloggade senast har varit väldigt händelserika och roliga men också himla nervösa. 


Igår började jag dagen hos frissan i x antal timmar för att få mitt hår lockat och uppsatt till balen. Mamma fixade mina naglar och sminkningen stod jag för själv, ansåg inte att jag vill lägga pngar på en make-up artist när jag ändå skulle ha en så neutral sminkning. Mötte upp min baldejt i parken där minglet hölls och sedan blev det bilder i mängder av både min familj/släkt och Olofs. Känns himla kul att Olof och jag har varit tillsammans så länge så att allt faller sig naturligt med släkt och sånt.


Det blev sedan parad upp till brunns hotellet i Ronneby och där blev det skumpa och sen trerätters och sen vals på det. Maten var under all kritik enligt mig men jag kanske är lite kräsen också? Till förrätt blev det toast skagen som för övrigt var den godaste rätten. Till varmrätt blev det rostbiff som var senig och sen potatis som var oskalad och osaltad och minimalt med grönsaker. Till dessert blev det chokladkaka som hade varit god om det inte var för mintgrädden.


På natten öppnades hotellets nattklubb upp och där var vi de få timmarna som var kvar. Olof snutt hämtade mig och sen sov jag där. 

Bilderna är från innan vi åkte in till parken.

             

Av Alice - 11 juni 2012 13:19

På morgonen var jag hos tandläkaren och trodde sedan att jag kunde åka till skolan men där hade jag fel! Jag kände inte mitt ansikte när jag gick ut från tandläkaren, blodet rann ur munnen och jag såg ut som en vampyr dessutom kännde jag mig konstig av bedövningsmedlet så jag beslutade mig för att slippa se skolans glada miner åt mig och åkte hem istället. 


Har även inhandlat det sista inför min student det vill säga ett extra signalhorn, sprayfärg till flaket och det var nog det enda som behövdes tilläggas just nu. Imorgon är det bal!! Olof kommer följa med överallt och kanske hinner det komma upp en del bilder imorgon på uppsättningen och det sista fixet. 


 

Av Alice - 11 juni 2012 13:12

Idag har veterinären varit hos oss och kollat på Stella. Som jag misstänkte och hoppades på var det bara en irritation i halsen enligt vad veterinären kunde komma fram till. Stella ska vila helt fram till midsommar och därefter ska vi se om det blivit bättre annars ska hon få slemlösande och astmamedicin. Vet sa att det viktigaste var att det inte blev kroniskt så det jobbar vi på att det inte blir.


Kände mig lite nojig men veterinären lugnade mig med att det är alltid extra noga att kolla upp luftvägarna och att det kunde bli allvarliga följder om man struntade i det. Så är det säkert i vissa fall men jag tyckte att Stella verkade bättre igår så japp nu blir det minisemester för Stella så får vi se hur det blir framöver. 


Bild från i vintras...  

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards