Alice Cehlin

Alla inlägg under februari 2012

Av Alice - 14 februari 2012 18:54

jag har tidigare varit väldigt negativ till allt som har med snö att göra men inser att jag nog ändå får försöka tänka positivt. Snö lyser upp lite och gör att jag kan rida trots att klockan är 17.30 då det annars är mörkt ute, snö ger bra träning för både hästar och människor och är riktigt mysigt med det vita luddiga som bäddar in landskapet. Det finns dock ett stort minus med snö och det är främst halkan, idag satt jag i snödrivan med Agda och sen vill inte mamma köra till träningarna vilket gör att det blir långt mellan gångerna. 

Idag har det iaf varit en rätt bra dag, är fortfarande superduper förkyld och känner mig som en seg deg som går omkring. Lämnade in mitt projekt till min medbedömmare och hon verkade vara rätt positiv, så hoppas på det bästa. Hur det än blir är det vissa saker som måste fixas till men på det hela taget är jag nöjd.

Red Stella bus i snön och hon var verkligen fin idag! Bra tramp och bra form rakt igenom, det blev rätt mycket samling men hon fixade det bra och var inte negativ till att arbeta, dock blev hon lite trött pga snön och det blev inte en så lång runda. Imorgon blir det en längre, men då är det främst vägar att rida på.

Bjuder på en gammal egobild som Bea har tagit.

 

Av Alice - 13 februari 2012 21:08

Nej nu ska jag prova på att sova bort min förkylning, känns inte jätte bra. Lite tv och resterna av chokladkaka fick mig på bra humör. Ska försöka ta itu med mitt andra mål i personligutveckling, nämligen att träna lite mer, så kör på Paolo Robertos 15 minuters träning och hoppas att det ger mig lite :)

Imorgon blir det nya tag, ska rida stella en sväng i skogen och lämna in nästa projekt till min medbedömmare, samt läsa igenom en kmpis arbete på sisodär 15 sidor på 15 minuter kommer bli intressant och se hur mycket man kan hinna med och kritisera en text på de minuterna. 

Nu blir det sängen.

Imorgon är det alla hjärtansdag, så va lite extra snälla och söta. Jag tycker det är lite synd att jag inte får träffa min lilla prins imorgon men får se framemot andra tillfällen som han kan få lite kärlek. 

Av Alice - 13 februari 2012 18:49

I vanliga fall brukar man klaga på killar när de är sjuka, dom klagar så mycket och är sjukast i världen men jag känner mig fasen också sjukast i världen. Tycker jag klagar hela tiden. Men men idag har det iaf varit en jätte fin dag, om man ändå varit ledig. Solen har visat sig, lagom kallt och perfekt snö. Jag lämnade in projektarbetet första delen idag och min handledare såg positiv ut så känns bra. Fick även tillbaka provet i företagsekonomi och blev så himla glad över resultatet, MVG var inget jag hade förväntat mig.

Jag tänkte att jag skulle rida stella idag men energin tog helt enkelt slut efter spelningen, så det blev bandet. Bandet kändes som ett bättre alternativ istället för att jag skulle bli arg och sur över minsta lilla, istället kunde jag fixa stallet i lugn och ro och bli arg på skottkärran istället för stella. Tyvärr är det så med mig, att när inte energin finns blir jag sån och det blir ingen bra känsa när jag rider, alltså lika bra o skita i det.

Stella gick på bra idag körde på 6:an alltså full lutning i 2*6 min och såg jätte fin och avslappnad ut. Hans hade mockat lite innan jag kom till stallet så fixade klart det och sen hjälptes vi åt och ta in resterande hästar. Nu blir det kvällen. Ska som vanligt se halv 8 hos mig och sen familjen annorlunda.

Ha en bra kväll :)

   

Av Alice - 13 februari 2012 11:47

Har grymt ont i halsen och kan knappt prata, kommer bli en jobbig dag att ta sig igenom i skolan. Jag ska lämna in första delen av mitt projektarbete idag vilket känns rätt tufft, känner mig inte så nöjd som jag borde, men får ge järnet på slutsatsen och i sammanfattningen så kanske det kan kompenseras upp till ett bra betyg. Ikväll blir det en relativt sen stallvistelse, ska spela först och har naturligtvis glömt understället hemma så måste hem en sväng innan jag sticker till stallet. Det innebär att det troligtvis bara blir en sväng på travis idag och skrittar och travar lite. Den är plogad och sen kom det snö igår så borde vara rätt hyfsat underlag, hoppas jag. Har rätt bra brodd i också så får se hur det känns.


Av Alice - 12 februari 2012 19:16

Det har verkligen varit en effektiv dag idag. Jag och Olof var och kollade på Ronya en kompis när hon tävlade på sina hästar på morgonen. Vi såg bara första klassen med hennes halvblod och det var verkligen en maffig häst, jätte fina gångarter och kan bli jätte fin i hoppningen. 

Sen blev det jobb och efter det red jag stella i snön. Hon var grymt taggad och vi galopperade så mycket som möjligt, hon blev rejält svettig men fick återhämta sig emellanåt. Kändes jätte fin i traven och hade bra form och tyckte det var kul. Det blev ett kort inlägg idag batteriet dör snart :(

          

Alla bilder från idag

Av Alice - 11 februari 2012 20:58

Vilken underbar dag det har varit idag! Det har varit lite små soligt och inte alltför kallt. Jag jobbade 11-15 vilket gick jättebra och var lagom med folk så det blev inte tråkigt. Agda har fått nytt batteri idag så nu är hon helt jätte bra igen. Pappa blev däremot inte lika glad, då det var han som bytte batteri. Åkte direkt till stallet, Stella vilade idag men fixade och hjälpte till med Falken och en annan som hade körts idag. Inte hjälpte till direkt utan bara höll lite och var ivägen. De kördes på isen idag, hur coolt som helst!

Hämtade Pizza på Viktoria och blev positivt överraskad, de var jätte goda. Fixade sen en chokladkaka som blev lagom kladdig men tyvärr lite bränd i kanten på sina ställen. God ändå serverades med vispgrädde och hallon.

     

Av Alice - 11 februari 2012 09:51

Dags för jobb strax jobbar till 15 och sen blir det en tripp till stallet, stella ska vila idag men de ska ändå ha mat och det ska mockas och tas in. Skönt att få komma ut lite efter en dag på jobbet. Mamma och pappa ska iväg ikväll så har planerat en hemma kväll med Bea och Olof vi ska köpa pizza och jag ska bakia en ny choklad och daimkaka, förhoppningsvis blir den god. 

Kommer antagligen ett inlägg senare ikväll med resultatet av kakan :)

Ha en bra dag :)

Av Alice - 10 februari 2012 18:49

Har skapat en ny kategori för Sugar Chris, därför kommer två inlägg under samma tid. Det var tanken att jag skulle rida Chris själv idag, det vill säga utan att Olof leder henne. Det gick jättebra, hade bra motor ibland och lyssnade bra. Jag red i ca 30 min och då lyckades jag trava lite, hon hade en väldigt mjuk trav och lätt att sitta ner på men också att kontrollera. På slutet blev hon dock trött, små stegrade antagligen pga energi och lite protest möjligen. Det dåliga är att hon är själv när jag rider henne, egentligen borde hon ha en läromästare som går med som moralisktstöd. Jag beslutade mig för att hoppa av henne som belöning för att hon hade gått bra, ledde henne hem och satt sen upp lite kort på gårdsplanen igen. Hon såg iaf väldigt belåten och tillfreds ut.

Olof var till stort stöd och hjälpte till hela tiden.

Stella har gått på bandet i 30 min på 6 program, där det är fullhöjd i 6 min + 6 min till.

   

Jag hade gummiband idag (halsförlängare) som på bilden är fullt utsläppt. Det funkade jättebra och Chris verkade belåten.  











Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards