Alice Cehlin

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Alice - 5 mars 2012 20:03

Det blev en sen tur till stallet idag, jag spelade och sen var det lite maxibesök och klädombytning innan jag tillslut kunde komma till stallet. Stella var för dagen helt otroligt piggmen det var inget negativt alls hela stella sprudlade av glädje av att arbeta. Det var bra tryck i henne och hon tog stöd på bettet och arbetade i en bra form. Halva travbanan var i fint skick på ungefär halva delen, det gjorde dock ingenting för målet med träningen var att göra avsaktningar och kunna reglera henne i alla gångarter.

På travbanan har jag alltid som mål att Stella ska kunna gå i avslappnad skritt och inte explodera bara för att vi kommer in på banan. Jag har alltid varierat träningen på banan för att Stella ska inse att det inte bara är o springa på. Detta fokuserade vi på idag också, halva travbanan galopperade vi och resterade halva skrittade vi och gjorde skänkelvikningar, Stella var helt med på noterna och skötte detta galant. Kort och gott idag var hon inte till salu! :)


Bilder från helgen.

   

Av Alice - 5 mars 2012 12:11

Har avverkat halva dagen av skolan och tar nu en paus hos Olof med mat. Det blev kebabrulle för Olofs del och jag tog en bakadpotatis med skagenröra, dock var olof inte alls nöjd med maten och jag var mer missnöjd än förra gången. Tråkigt men det var mat och mättnadskänslan håller i sig betydligt längre än vad skolans mat erbjuder. Har två lektioner kvar sen blir det spelning och sen stallet. Dessutom kollar vi på dödlig fångst, galet att folk verkligen vill vara på havet tillsammans med 7,5 meter höga vågor och vatten som är 3,5 meter djupt. Det är bara sjukt!


Solen skiner från en klarblå himmel och alla börjar använda vårskor igen, det närmar sig! Hoppas att allting flyter på bra har jätte många uppgifter i skolan men saknar motivation till att jobba med dem, får försöka ändå.

Ha en bra dag :)

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards