Alice Cehlin

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av Alice - 12 mars 2012 19:48

Tanken var galoppjobb på travbanan idag. Märkte dock att tiden var till min fördel idag så hann med en lång uppvärmning i skogen. Jobbade lite med att få igenom högersidan då hon var lite extra stel där idag. Blev bättre och bättre. Plockade lite med traven också, den blev också mjuk så småningom och blev som jag ville. Stella hade väldigt mycket energi idag men det var bara kul.


Väl inne på travbanan blev det mest galopp i intervaller och tempoväxlingar. Detta var något som Stella uppskattade idag och verkligen var kul att jobba med. Tillslut kunde jag rulla på i stadig form och variera tempot precis när jag ville. En underbar känsla när allting stämmer mellan häst och ryttare. Jobbade i högergalopp också och blev possitivt överraskad över att hon tog fattningarna så bra och kunde hålla galoppen. Däremot blir hon lite osäker när det är så pass öppet. Hon drar gärna till ena sidan för att få lite stöd och inramning. Då får jag vara noga med att hålla om henne och bli tryggheten för henne. Kämpa vidare!


Blev inga nya bilder idag och det är jag lite ledsen för, när det går som bäst har man naturligtvis ingen fotograf! 

   

Av Alice - 12 mars 2012 19:29

Vilken energi jag har haft idag. Solen har varit uppe konstant och det är blå himmel, fåglarna kvittrar och temperaturen ute har passerat 17. Nog är det vår i luften. Hade hur mycket motivation som helst till att springa en runda men sen hann hjärnan ifatt. Man ska inte ta ut sig mer än nödvändigt!


Skolan var rätt lugn idag och det kändes bra riktigt så mycket energi hade jag inte så jag orkade vara engagerad i skolan. Det är 94 dagar kvar till studenetn och det närmar sig med stormsteg. :)

Klippte mig även idag hos Lisa, blev njd som vanligt trots att man inte ser någon skilland. Trodde håret skulle vara mycket mer slitet än vad hon sa så blev bara topparna. Det ska ju vara något kvar att gra uppsättning av till balen.


 

Av Alice - 12 mars 2012 08:22

Idag är det skola och jag har inga planer för dagen direkt. Ska klippa mig vid lunch och sen äta lunch med Olof om jag hinner. Jag har även glömt skåpsnyckeln så jag hade ingen jättebra start på dagen. Tanken med Stella idag är att hon ska gå ett galoppjobb på travbanan och sen har jag konstaterat att om jag överhuvudtaget ska kunna visa mig på en dressyrtävling måste jag börja jobba med det snart!!

Ha en bra dag :)

Liten sommarhund på havet :) 


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards