Alice Cehlin

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Alice - 22 mars 2012 21:04

Ikväll var det dags för hoppträning med lilla bus hästen. Kändes väldigt pigg och glad och det var bara att tuta på, skötte sig bra i galoppen och formen var bra emellanåt. Jag behöver dock träna på att slappna av i axlar, hålla handen i position och inte trilla fram, detta är akuta saker som jag måste tänka på.


Galopp uppvärmningen gick ut på att galoppera i en rund galopp på diagonalen och sedan byta eller sakta av och byta, det hade jag svårt för, jag måste balansera upp henne hålla min position vid minsta lilla förflyttning bytte Stella galopp. Sen hoppade vi fram på en volt och detta gick bra! Jag konsentrerade mig inte så mycket på själva galoppen utan hindret och då bara flöt allting på bra och i rätt galopp, helt otroligt.


Själva banan sen var uppbyggd med lite allt möjligt en studs, kombination och en linje samt en grind. Jag hoppade inte högt vilket jag egentligen hade taggat för men när min tränare tyckte att det räckte höll jag med. Kanske 80 skulle jag tippa på att det låg. Jag tror att Stella egentligen konsentrerar sig bättre med lite högre hinder nu slarvar hon lite. Iaf flytet var bra och jag fortsatte att rida trots att det blev missar och det gjorde att ritten blev bra. På sista linjen sög hon verkligen tag i det och det kändes jättebra. Nu ska jag bara våga höja upp lite också så kommer allting trilla på plats.

   

Av Alice - 22 mars 2012 13:53

Nu har jag lugnat mig lite sedan morgonens incident och har precis lärt min klass att blogga, känns kul :) Ikväll är det hoppträning och det ska bli kul, är alltid taggad idag är det dessutom rätt fint väder så får mer energi då. Blir troligtvis inte fler inlägg idag det beror på hur sent vi kommer hem. Imorgon är det Karlskrona som gäller samt jobb 13-17 ungefär, kanske blir lite sen det beror på hur bussarna går. Sen är det fest!!

 

Av Alice - 22 mars 2012 10:58

Morgonen började bra, fick lite gjort på samhällen medans Olof sov och sen blev det god frukost som Olof gjorde men sen gick det utför. Stressa som bara den för att lämna Olof på flyget och sen till tandis. Som många vet så har jag lösa tänder och har blivit skickad till en specialist men nu under min vanliga undersökning blev det nästan indraget och jag blev skit sur kunde nästan strypa någon.


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards