Alice Cehlin

Alla inlägg den 16 mars 2012

Av Alice - 16 mars 2012 21:33

Jag är inte som alla andra 19 åringar, jag sitter då hemma en fredag istället för att gra staden osäker. Både positivt och negativt från min sida. Jag har jobbat från kl 13 och är helt slut, orkar ingenting och vill bara sova. Känns ännu bättre då jag har super mycket att göra i helgen. Ska jobba lördag och söndag 11-15. Imorgon ska Olof och jag en runda till Fåglasång, jag är i akut behov av ett par nya boots, märke och sånt shit får vänta jag måste ha ett par som är hela! Det är ju trotsallt huvudsaken. Ska även göra ett studiebesök på platsen jag ska redovisa om på tisdag.


Stella ska vila imoron och vi åker till stallet på kvällen för att fixa och ta in dem. Helt okej slapp lördag. Hoppas ni får en skön helg med mycket sol och värme. Hoppas även på lite nya bilder i helgen :)

 

Av Alice - 16 mars 2012 10:49

Lämnade Bea vid bussen och var därmed i stallet rätt tidigt. Mockade och red Stella som dagen till ära var av modell turbo. Red i skogen och tyckte till en början att hon var rätt seg fast idag var hon inte stel kändes jättemjuk och fin. Efter att jag travat blev hon dock superpigg och jag var lite sur på mig själv för att jag inte tog på en martingal när jag ändå visste att vi skulle rida i skogen med fina galoppvägar. 


Stella var bitvis rätt tjurig i munnen och jag tror kanske att vi ska kolla upp tänderna snart, börjar bli lite småsur vid tränsning, hmm ja något kan det vara som behöver fixas till. Så småningom gick hon iaf väldigt fint och tempot blev som jag ville, men hade jag tummat lite på det så hade hon nog blåst på rätt bra, hehe. Annars jobbade jag henne inte så mycket med formen och finliret utan hade mest som fokus att kunna hålla henne där jag ville och att det skulle bli en mysrunda i skogen. 


Det blev lite miljöträning också, skogshuggare, träd som trillade och låg uppgjorda vid vägen och sen stora lastbilar som körde grus, ja det var lite saker att titta på. Därför var det ännu en anledning till att rida med lite mer kontroll. Fint väder fick vi iaf och det kändes riktigt varmt i solen.

Hela vägen kantades av så här små sötisar. Hoppas det blir mer grönt snart!

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards