Alice Cehlin

Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Alice - 17 mars 2012 19:13

Vilken dag så grå och trist. Jag jobbade ungefär halvadagen och det gick bra, jag fick dock ett blodtrycksafall som gjorde mig fruktansvärt yr och dålig. Efter en glass blev det mycket bättre, tack till bästa jobbkompisar som backade upp. 


Åkte till fåglasång efter jobbet och köpte boots, blev ett par globus i neopren denna gången får se hur de är, ska ju i vilket fall som helst bara ha de till vardags. Ska eventuellt köpa ett par eskadron av Jessica. Det hade kommit in jättemycket snyggt från Kingsland, bland annat en jättefin jacka som var marinblå. Nja det tål att fundera på lite. Är rätt mycket pengar det rör sig om och just nu är det riktigt tajt som det är.

Åkte sedan till Hoby för att kolla platsen som jag ska redovisa om och det var inget att hänga i julgranen tyvärr.


Nu till det stora för dagen. Jag har kört för första gången i mitt liv, alltså trav. Helt sjukt läskigt, det gick jätte fort och jag satt och sparkade med benen, som om det skulle hjälpa? Falken var jättesnäll och gjorde precis det han skulle, men det gick inte särskillt fort, typ gå fart max. Men med lite träning kan väl jag också förbättra mig kanske, jag tycker iaf det var riktigt kul och något jag vill lära mig mer om. Sen har jag en plan till som jag ska försöka sätta till världen och det är lilla Grållis som jag gärna skulle vilja kunna rida. Nja det kan nog bli något av det i framtiden.

Grållan :)

Falken :)   

Av Alice - 17 mars 2012 10:01

Idag är mitt humör inte på topp och det känns tråkigt, det är mycket roligare och vakna och känna att livet är på topp. Jag antar att det är vädret som gör det, idag är det nämligen mulet och grått överallt. Jag ska åka och jobba nu och jag kommer uppdatera mer ikväll. 

Ha en bra dag idag :)

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards