Alice Cehlin

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Alice - 19 mars 2012 20:22

Idag har jag fått känna att jag lever var nämligen hos naprapaten och det gjorde så grymt ont. ydligen har jag dragit på mig låsningar och muskelknutor under flera år och jag fick höra att jag var en envis liten en som stod ut med det. Jag har känt det men det var först i förra veckan som jag fick upp ögonen för hur allvarligt det är, det strålade ut smärta mot hjärtat och jag trodde jag hade fått en infarkt men det var en kramp, helt sukt ont gjode det, fick stanna bilen och bara satt och försökte få luft.


I allafall så ska jag dit några gånger nu och idag klämde hon ut de minsta knutorna, knutorna sitter som i ett pärlband från nacke-axel-ländrygg och de största knutorna är som en stor knuten hand, dessa trycktes ut med hjälp av hela hennes vikt på armbågen mot knutan, det gjorde så sjukt ont!!! Förhoppningsvis blir detta bättre och jag känner mig som en ny människa, äntligen kan Olof krama mig utan att jag skriker av smärta.


Har även ridit Stella idag, skulle kanske mest vila men jag ska jobba imorgon så kände att det var något av ett måste. Red ungefär som igår, värmde upp 3,5 km i skogen på varierande underlag. En väldigt bra runda då det är bra backar och man kan rida i alla gångarter. Ute i skogen fokuserade jag på en bra trav som var mjuk och med bra bärighet, var till en början stel i höger men det blev bättre och det gick skit bra på slutet. Gjorde galoppjobb på travis och det gick också jättebra. Red i lite intervaller där jag varierade galopptempot på långsidan och skritt på kortsidan. Detta gick jättebra och stella lyssnar så bra! Galopperar alltid lika mycket i både vänster och höger så hon blir allsidig och stark i båda, högergaloppen är mycket bättre nu och hon fattar högergalopp bra och rusar inte iväg, mycket nöjd över detta :)

   

Av Alice - 19 mars 2012 06:58

Idag är det en ny dag och tyvärr är den lika grå och trist som alla andra dagar har varit nu den senaste tiden. Jag hade hoppats på sol, blå himmel och värme, men nejdå. Idag ska jag ta ett nytt kliv in i en ny värld, nämligen världen för behandling av min onda nacke och axlar, hoppas att detta verkligen hjälper men enligt de som gå till henne ska hon vara bra. Jag är ändå livrädd, det kommer göra super ont.


Jag ska även fixa lite saker efter skolan idag tex en hemlig sak som kommer bli till glädje för någon och sen fixa min klänning som är klar och ska provas. Grattis till min mamma som fyller år idag, ett steg mot gammal kärring kan man säga ;)

Ha en bra dag :)

  

Mamma och Enzo :)

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards