Alice Cehlin

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Alice - 30 mars 2012 20:47

Den där riktiga känslan av lov vill inte riktigt komma till mig. Jag började jobba 11,15-19,15 och sen är det högskoleprov imorgon. Det känns sådär. Jobbet gick iaf bra idag det tråkiga är bara att det är så himla många människor som är helt oförstående om hur det är att jobba på ett sånt ställe. 


Skjutsade hem Daniel och sen beställde Olof och jag thai. Så himla gott :) Imorgon blir det dessvärre dålig uppdatering ska försöka uppdatera under dagen och sen blir det stallet. Ska rida Stella en sväng och förhoppningsvis göra något med Grållan.

Ha en bra kväll.

Ps Schenkenberg är inte lika snygg som när jag var liten. Då var han som en gud och nu när man kollar på let`s dance undrar man hur sjutton man kunde vara små kär i honom. 

   http://www.google.se/imgres?q=marcus+schenkenberg
Av Alice - 30 mars 2012 09:55

Stella och jag är lika på många sätt och det sägs att skötaren/ägarens personligheter och sätt speglas i hur hästen är och ja det kan nog stämma till viss del. Första likheten mellan stella och mig är att båda tror att de kan bäst själv, utan hjälp och otroligt envisa. Så idag var alltså Stella jag-kan-bäst-själv-sluta-lägga-dig-i! Om Stella hade fått bestämma själv hade hon inte jobbat igenom högersidan alls, men jag stod på mig och var envis.


Efter mycket trix och knixs fick jag henne dit jag ville och hon gick jättebra. Galoppen var det inga poblem med så fokuserade mest på traven där hon mest ville dra iväg och köra sitt race. Jag tror detta handlade mest om överskottsenergi, hon var på tårna hela tiden och hon vill gärna slå ifrån sig när hon vill göra det hon vill. 


På slutet var jag alltså nöjd och då skittade vi av på långa tyglar och bara njöt av det fina vädret.

Nu blir det duschen då jag ska jobba och jag börjar tidigare pga mycket på jobbet.

Ha en bra dag :)

   

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards