Alice Cehlin

Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Alice - 13 mars 2012 19:57

Känner att smärtgränsen snart är nådd vad det gäller skolan. Jag har just nu hela huvudet fullt med olika uppgifter som ska göras. Jag håller som bäst på med religionen just nu och beräknas ha ca 3 sidor kvar och det känns sjukt mycket nu när jag har läst igenom betygkreterierna. Det som jag har skrivit finns inte ens med, hmm undra om det beyder att jag har skapat ett oerhört bra betyg utöver MVG eller helt enkelt ligger på ett oansenligt IG. Jag har även ett stort arbete i samhällen som snart ska vara inne, det har jag inte ens börjat på och det känns hemskt till sist har jag även en labbrapport att skriva klart, denna beräknas vara klar snart då jag har resultat och diskussion kvar.


Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Telenor var inte på det stället som de skulle, alltså har jag inte beställt någon ny mobil, min balklänning är äntligen på god väg och beräknas vara klar imorgon :D Linn skulle på möte ikväll så blev tyvärr ingen promenad däremot blir det en imorgon! Kanske var lika bra då jag behöver plugga ikväll.


Stella har gått på bandet 6.an blev det idag och hon var riktigt sur på mig. Inte på mig direkt utan över att jag var så omständig. När hon har gått upp på rampen tycker Stella att man ska börja gå direkt idag var det då så att jag hade klantat till programmen och hon fick vänta kanske 30 sek, lite för länge enligt Stella. Hehe sötis häst :)

Imorgon blir det ridanan om det inte fryser.

 

Av Alice - 13 mars 2012 09:27

Idag är det en ny fin vårdag som innehåller mycket sol och tror det kommer bli varmt frammåt dagen också. Det är relativt tomt på min " to do list" idag, ska fixa lite skolarbeten och sen ska´jag försöka komma ut och gå en runda med Linn ikväll, behöver snacka lite med henne ibland och min nya träningstanke behöver få lite motion. Så nu har jag börjat ta tag i det här med kost och träning på riktigt. Äter mer nyttigt och kakor och godis är nu helt förbjudet, annars kommer jag dessutom inte få MVG i personligutveckling, alltså jag håller inte mig till mitt mål.


Stella ska även gå på bandet idag och jag ska fixa stallet, det är dagens planer ungefär. Eventuellt ska jag även ta en sväng och se om jag kan fixa en Iphone :)

 

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards