Alice Cehlin

Alla inlägg under maj 2012

Av Alice - 4 maj 2012 08:41

Jag var så arg på Olof under det passet så det blev inte så många bilder. jag tyckte det kändes bättre an vad det ser ut men sen kan det också vara så att de bästa bitarna inte hamnade på bild. Resultatet av att jag var arg på Olof blev att han inte tog så många bilder men det är något iaf och jag är glad för att han ställer upp och tar bilder trots att jag är himla sur och arg ibland.

     

De bilderna som är i galopp är från Stellas varv som är svårare men det har blivit en himla skillnad så jag är himla nöjd med henne även om hon inte är i den perfektaste formen och positionen. Det är ändå framstegen som räknas.


Av Alice - 3 maj 2012 13:20

Nu är vi på väg till moskén. Har varit i synagogan först, en mycket intressant dam höll i föreläsningen och sen fick vi gå runt. Lite fulare än vad jag tänkt mig men ändå fint. Vi åt mat på stadsmissionen och det var minst sagt tragiskt. Jag tycker att det är sjukt att bara Malmö har 2000 hemlösa, däremot tycker jag att det är bra att möjligheten finns att kunna sova där få mat och kunna tvätta sig. Men det var hemskt hela huset kändes som ett fängelse och nja jag vet inte. så nu är det dags att fika innan moskebesök väntar!

Av Alice - 3 maj 2012 07:36

Då är man på väg till malmö. Såg video på den grymt söta lilla sessan och hoppas att allting är bra. Kommer säkert bli en bra dag idag iaf. Ska hoptränga sen kommer troligtvis bli sen dit men jag hoppas att det fungerar, i värsta fall får jag hoppa när de andra är klara. Så nu ska jag sova! Ha en bra dag ☀

Av Alice - 2 maj 2012 21:07

Hallå Hallå

Jag har varit helt upptagen hela dagen idag och hållt ett högt tempo som vanligt. Just nu har jag 5 min över till Olof kommer och hämta mig. Måste bara passa på att Olof har blivit morbror igen och denna gången till en liten flicka som är totalt kolsvart i håret och mycket söt. Väntar nu spänt på hemkomst och vad barnet ska heta.


Stella har gått en sväng idag också och det återkommer jag till när bilderna kommer. Har även varit hos mormor och morfar dock bara jättesnabbt för att handla ägg. Ingen fika idag tyvärr. Har även rensat gången ute så nu ser man de röda tulpanerna och sen planterat vårblommor. Vad jag har hunnit mycket idag!


Avslutade kvällen med att plugga religion. Imorgon blir det studiebesök i Malmö i synagogan och en moské, ska bli intressant. Sen blir det hoppträning! Imorgon kan ni vänta er en kass uppdatering men det kommer något iaf.

Dock utan bilder då jag bloggar från mobilen.


Nu ska jag inom macken och handla fika och sen uppdatera spotify så jag kan lyssna på musik på vägen dit. 

 

Av Alice - 2 maj 2012 08:54

Jag har suttit i 30 min nu och försökt ynka kameran och datornjäveln och nej det går inte. Datorn vill heller inte synka med min iphone, vad säger man om datorn då? Jo en jäkligt gammal skit dator som inte tål minsta lilla belastning. De säger att man ska byta dator var 3:e r och då lever denna på övertid kan man lugnt säga. Att det går att komma åt internet är bara en bonus, jag är så himla arg!


I helgen ska vi till Växjö och jag kan meddela att då ska jag köpa en dator och så är det bara!

Jag hatar sega datorer som inte vill sammarbeta, hoppas mamma läser detta så hon kan inse hur allvarligt detta är. 


Gick en runda med Enzo i morse i det fina vädret och det var de bilderna jag hade tänkt ladda upp här men nej så det bli inga bilder!


Ha en bra dag 

Av Alice - 1 maj 2012 19:54

Helt sinnes vad jag är mätt och belåten. Jag bara tryckte i mig mat faktiskt, det gäller att passa på medans man kan. Imorgon kommer troligtvis Olof få ett syskon barn till och jag håller alla tummar och tår för att det går bra. Vad som helst kan hända och det är ett ögonblicksverk som avgör hur framtiden blir. 


Nu ikväll väntar bara slapp med en bra bok och lite städning och sånt. Känns som om tiden kommer gå fort nu fram till studenten och det gör mig lite nervös. Usch jag har inte hittat mina balskor än. Jag tycker att det känns väldigt jobbigt att inte veta hur framtiden kommer bli, jag gillar inte förändringar och vet att det är något jag måste kämpa med. Men det är inte lätt jag är bekväm av mig och vill gärna ha allting planerat och det är det jag känner mig trygg med.


Stella bus har fått sin dagliga omvårdnad idag i form av borstning och kraftfoder. Hon har även slitit sönder en grimma så tror att det får bli en tur till Tingsryd snart igen. Hon gillade inte ljudet av gödning som kommer ner i maskinen i traktorn och kastade sig då. I det läget är det inte mycket man kan göra utan bara lugna ner dem så gott det går. Grimman gick sönder och det är ingenting om man jämför med hur det hade varit om Stella skadat. 


Nu ska jag fixa en del annat pyssel, ha en bra kväll :)

 

Av Alice - 1 maj 2012 15:36

Då var det kaniner på Djupadal. Riktigt små söta ninor blev det. Allting är inköpt och nu behöver de bara komma till ro. De kommer gå i en kombinerad ute och innebur och kommer troligtvis få det toppen bra. Bilder kommer senare på dem.


Stella har fått vila idag men jag ska upp senare ikväll till stallet och borsta henne och ge henne hennes kvälls kraft. Måste också ta på ett täcke inför natten då hon numera går ute om nätterna de dagar det är bra väder. Hon verkar trivas bra med det och imorgon ska hon gå ett pass på ridbanan.

Veckans schema kommer se ut ungefär såhär:

Måndag (igår) Skogen 3,5 km 

Tisdag (idag) Vila

Onsdag markarbete på ridbanan

Torsdag Hoppträning

Fredag skrittband jag jobbar 13-18

Lördag skogen

Söndag skogen


Intressant vecka tror jag och nu måste jag även ta tag i skolan och göra det som behövs göras. Mest akut är samhällen och den personliga utvecklingen. Historian har jag numera under kontroll och där bloggar min klass på en historia blogg som heter http://hovet.bloggplatsen.se/



Ikväll blir det grillat med hela gänget. Fläskfilé, pommes och massa goda tillbehör står på matsedeln.

   

Bilder från soliga Sälen.

Av Alice - 1 maj 2012 09:50

Här är bilder på de få inköpen jag gjorde igår. 

           

Bilderna är lite dåliga i färgen men ja ja det är ju alltid något. Det är sällan som jag köper något till mig själv.

Det blir ingen hingstvisning idag tyvärr men det blir kanin inköp :) Jippi

Stella har blivit av med täcket nu också och hon trivs med att vara nakenfis nu när det är varmt och skönt ute. Nu ska Olof och jag ut på hundpromenad.


Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards