Alice Cehlin

Alla inlägg under maj 2012

Av Alice - 22 maj 2012 19:56

Idag gick Stella en lång sväng i skogen och hon kändes fin. Tog jämnt stöd i traven direkt och var väldigt arbetsvillig. Fick jobba en del i galoppen med att öka och minska och det fixade hon bra och för det mesta höll hon en stabil form. Höger galopp gick väldigt bra idag och även där var hon uppmärksam.


Utefter som tiden gick på rundan blev det mer och mer ett vinklingssyndrom med huvudet och jag fick jobba med min sits och hela tiden tänka att jag skulle vara rak och jämn över Stella och hålla jämnt i tyglarna. Eftersom jag är svagare i vänster har jag svårare att vara jämn och det måste jag jobba med! 


Imorgon ska vi jobba i paddocken och då hoppas jag att hon känns lika fin och att jag rider bättre och tar åt mig de tipsen jag får hela tiden. Olof är förhppningsvis med imorgon och då kommer det nya bilder. Är lite dåligt med nya bilder för tillfället.

   

Mysbilder från Februari

Av Alice - 21 maj 2012 22:34

Beatrice är hemma igen!! NU känns allt som vanligt igen, även om vi bråkar lite ibland håller vi nästan alltid ihop och stöttar varandra genom eld och vatten. 


Iaf innan de kom hem var mamma och jag en sväng i stallet. Stella har fått ett bett från något slags djur så hon har en rund cirkel som är lite upphöjd precis bakom schabraks kanten typ. Hon har inte ont av det var jag märkte. Sen kom pappa och Bea hem och hon hade köpt massa fint från adidas och ett par jeansshorts. Hon köpte även två donuts att ha i håret och jag fullständgt älskar dem! Massa godis också fick jag.


Nu ska jag dra mig mot sängen och sen är det en ny dag igen :)

   

Av Alice - 21 maj 2012 20:04

Fruktansvärd dag på alla möjliga sät och vis. Började redan på morgonen med att seg dator kastade om alla mina diagram till min stora samhälls uppgift detta gjorde att det blev himla stressigt och hemskt. Det slutade med att jag fick sitta 3 timmar i kolan oh göra om allting, David hjälpte mig lite.


Olof och jag var och solade på min håltimme och sen satt jag även i 40 min på altanen, dessvärre ser man ingen skillnad på mig inte ens lite röd, men Olof däremot är som en pepparkaka. Fuskigt. Det är även närmare 25 grader ute och nu är det sommar på riktigt.


pappa och Bea kommer hem från Tyskland idag och Stella bus ska vila. Jobbade även en liten kortis mellan 16-19,15 och jag hoppas att ventilationen fixas så jag slipper se ut som ett svettberg inför kunderna, hehe.

Nu blir det lax i ugn med potatis mumspå det :)

 

Stella och Falken galopperar mot varandra, små sötisar.

Av Alice - 20 maj 2012 21:36

Idag blev det ett litet pass med Stella men även om det inte var så långt var det energiskt, glädjefyllt och riktigt riktigt bra! Stella skrittades och jobbades fram i skogen och sen blev det ett pass med galopp i olika tempon på travbanan. 


Stella gick i en bra och stabil form hela tiden och var inte tjabbig i munnen det minsta. Jag fick jobba lite i galoppen för att få henne dit jag ville men sen blev det riktigt bra och galoppen blev rund och riktigt bra. Hon tog stöd och jobbade jämnt. Jag hade dressyrtränarens ord ringandes i huvudet och blev himla nöjd med Stella.


Imorgon blir det dessvärre vila för Stella igen, dock tar hon inte skada av det. Jag jobbar imorgon och sen kommer Bea och pappa hem från tyskland så vill prata lite med dom. :)

 

Gamla bilder som Olof tagit :)  

Av Alice - 20 maj 2012 09:23

Har varit sämst på att uppdatera här och jag har mina anledningar samtidigt som en blogg inte är hela livet och därför har man rätt till att välja hur mycket tid man vill lägga ner på en blogg. Iaf jag jobbar idag också och det gjorde jag igår också mellan 9,30-16. 


I fredags pluggade jag hela dagen nästan, stella fick vila och på kvällen åkte vi till de djupa skogarna i Blekinge och träffade några kompisar som vi inte träffat på evigheter. Det var från början tänkt att Stella skulle följa med men eftersom hon inte kändes riktigt på topp stannade hon hemma. Jag red en arab och han hade verkligen utvecklats sedan jag red honom sist. Hur fin som helst. Olof åkte häst och vagn. Grillade sedan jättegod mat och åkte tillbaka. Härligt väder och trevligt sällskap bättre kunde det inte bli.


Igår vilade stella också och hon verkade tycka det var toppen. Hon hade en jätte stor sten i hoven dom tryckt in hela strålen så hoppas inte att det har gett några men. Igår var Olof och jag på bio också, tittade på dark shadows med Johnny Depp, dock inte hälften så snygg som han brukar vara, kan kanske bero på att han var vampyr?


Idag blir det en tur med Stella när jag slutat jobba och jag hoppas att det blir bättre uppdatering framöver.

 

Av Alice - 18 maj 2012 10:49

Idag är det plugg för hela slanten! Jag har fixat klart en tredjedel av diskussionen i samhällen och bara resten kvar samt naturkunskapen som måste bli pluggad också. Olofs introduktion hade blivit fel istället för 18 maj skulle det vara juni, alltså fel är mänskligt att göra men stackars Olof hade stigit upp tidigt och kört hela vägen dit. Stackars min pojkvän. Det som blev positivt med det var att han kom till mig istället och hade sällskap med mig och Enzo när vi gick morgonpromenad. 


Förhoppningsvis kommer det bilder från eftermiddgen ikväll om vi inte kommer hem för sent. Ska passa på att handla lite idag också och sen en tur till Stella som sa Vila idag men ändå vill ha kraftfoder och mineraler. Ska försöka hinna städa lite också. 


Ha en bra dag :)

 

Bilder från min och Olofs treårs dag  <3 Botten upp!

Av Alice - 17 maj 2012 21:07

   


Den ena är från dressyrträningen och där är även min tränare med. Sen är de andra två från hoppträningen den första är från uppvärmningen och hoppbilde är från framhoppningen, om man tittar i spegeln är det bättre bild där.  

Av Alice - 17 maj 2012 20:44

Min kondition kanske inte är helt körd ändå. Jag sprang hem från linn och det är ändå en bit men jag var inte så trött och det är positivt. Vi gick även en rätt bra runda och det var jätteskönt att komma ut och röra på sig. Linn sprudlar ju av energi och är alltid glad, det gör att jag också får energi. 


Ikväll ska mamma och jag ha filmkväll. Är inte så ofta som vi gör något tillsammans och idag när inte Olof är här passar vi på att titta på en oscarsfilm, som Olof brukar rata :) Jag förstår honom för ofta är de inte alls bra. Mamma har tagit bilder från hoppträningen och det är en från marken och en suddig över hindret men där spegelbilden blev bra så de kommer upp här under kvällen :)

Mamma och jag.  

Presentation


välkommen till min blogg!
Här kan du läsa om min vardag tillsammans med min häst Stella och allt som hör vardagen till.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stella Noir

 


Ovido - Quiz & Flashcards